| anonimboy a întrebat:

Am cartela frog si mi-am bagat extraobtiunea aia de 5 euro ( 300 min/sms in retea, 75 min/sms nat, net nelimitat si minute si sms-uri delimitate in reteaua frog ). Am LG Optimus Hub( Lg e-510) si dorec sa ii fac configuratia sa imi mearga internetul. ma poate ajuta cineva? Dau Funda celui care imi zice pas cu pas si reusesc sa imi configurez telefonul! Tin sa mentionez ca am intrat pe site-ul cosmote, dar nu am reusit sa il configurez automat prin sms. multumesc anticipat!

5 răspunsuri:
| SmoKeD a răspuns:

Pai ei iti dau un sms acolo si il configurezi(cel putin asa e la Vodafone). Daca nu reusesti te duci la cosmote si til fac ei acololaughing.Sau mai e o varianta.Eu cand mi-am luat telefon nou mi-a zis ca pentru a merge internetul trebuie sa inchid telefonul si sal redeschid. Sper ca te-am ajutat

ceauwinking

| anonimboy explică (pentru SmoKeD):

Nu imi merge.imi zice ca telefonul nu poate fi configurat automat.am fost si intr-un centru germanos si nu au stiut nici aia sa-l faca.

| ANDAelena a răspuns:

Setarile de internet le obtii de la un centru cosmote sau germanos...sau incearca sa intri in legatura cu un operator cosmote sunand la 1234apoi1-4-0.

| WoWmikasWoW a răspuns:

Pai dai sms la 4777 salvezi mesajul si apoi inchizi si redeschizi telefonul, daca nu merge asa suni la Relatii cu Clientii si o sa iti trimita ei un mesaj cu Configuratia happy

| anonimboy explică (pentru WoWmikasWoW):

Eu nu am nevoie pentru confuguratia la wireless, ci pentru trafic de date.