| Riot181 a întrebat:

Am cautat pe net niste bancuri sa pot rade, dar nu am gasit nici unul care sa ma dea pe spate. Stie careva niste bancuri tari? Seci, cu blonde...cu ori ce. Dau funda!

4 răspunsuri:
| mariusQ a răspuns:

Merge un om care a murit in rai unde este inampinat de Sfantul Petru, iar sfantul petru il conduce in camera unde toti au cate un ceas.Se uita el si citeste multe nume dar nu vede numele presedintelui nostru si-l intraba pe Sfantul Petru-dar ceasul lui basescu unde e.
Sfantul Pertu raspunde-este in camera Domnului, il foloseste pe post de ventilator.

| bogdi504 a răspuns:

Prinde un pescar un crocodil si ii zicebig grinaca-ti dau drumul imi indeplinesti o dorinta?
Crocodilul:-Hai bine iti indeplinesc...
-Vreau s-o am pana-n pamant!
Crocodilul:jap jap(ia mancat picioarele laughing) Funda?

| bogdi504 a răspuns:

Sau mai era unu...Iepurasu in padure se apuca de baut.Isi cumpara o sticla de wiscky si bea un sfert din ea si pica pe jos mort de beat.Vine lupu:
-Mama azi mananc pe saturate.Da inainte de toate sa beau un pic.Bea lupu' un sfert pica si el jos.Vine ursu :
-2 dintr-o lovitura! Ce noroc si nu trebuie nici sai prind.Dar inaintea sa beau putin.Bea ursu' un sfert pica si el pe jos mort de beat.Se trezeste iepurasu(el bause primul):
-Mama da urat mai fac la bautura laughing Cand l-a vazut pe urs si pe lup pe jos laughing

Întrebări similare