Iti raspund cu o intrebare : Poti sa te schimbi, si sa devii rea, invidioasa, suparacioasa?
Eu nu cred ca poti, pentru ca tu esti fetita cumintica, eu te stiu doar pe TPU, si stii ce? TPU nu ar fi acelasi fara tine.
Daca te-ai schimba, lumea nu ar fi aceeasi fara tine.
Nu trebuie sa fii rea. Pur si simplu ignora-i, stai in micul tau cerc de prieteni, ajuta doar pe cine merita, si iarta-i pentru ce fac, dar nu le mai da sansa sa repete.
Spui ca poti ierta baiatul care (teoretic) te inseala. Sigur, il ierti, asta nu inseamna ca ramai impreuna cu el; nu te-a respectat destul o dat, nu te va respecta nici data viitoare. E bine sa ierti, dar in general oamenii buni sunt luati de prosti. Nu le da sansa sa repete greselile fata de tine, unii nu merita efortul, nu merita ca tu sa suferi, si lor nici sa nu le pese de tine.
In primul rand, nu esti ciudata.Esti foarte speciala. Putini oameni aleg sa ierte mereu.Dar sa ierti mereu nu cred ca e in regula.Totul depinde de vointa ta, incearca sa fii mai nepasatoare, mai rea. Iarta atunci cand merita.Iar in legatura cu prietenul tau, eu un nesimtit ce nu-ti merita atentia
Yurisa întreabă: