| Nanami利 a întrebat:

Am comandat o carte de pe okian, si ar fi trebuit sa vina intre 2-4 saptamani, dar au trecut 5 saptamani si inca n-am primit vreun mesaj sau ceva.Comanda nu o sa mi-o aduca acasa,o sa o ridic din magazin, dar nu ar fi trebuit sa ma anunte printr-un mesaj daca a ajuns cartea sau nu? sad

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ai fost la magazin sa vezi daca ti-a venit cartea? Stai aici si ceri sfaturi in loc sa te interesezi acolo de unde poti primi cel mai adecvat raspuns. Penibil!

| Adry05 a răspuns:

Daca ai dat comanda la magazin sunt sanse sa nu te mai anunte. Du-te pe acolo si intreaba si daca nu adreseaza-te locatiei de unde ai dat comanda.

| minrest a răspuns:

Sa iti spun ce mi s-a intamplat anul trecut cu Okian. Am comandat o carte scumpa, Mastering English Literature de Richard Gill, si nu venea. Pana la urma imi zice ca sigur imi vine de craciun. Nu vine de craciun, si imi spune ca probabil s-a pierdut coletul cu agitatia de sarbatori, dar o sa apara. Ce sa fac? Pun pe cineva sa comande cartea la telefon pe alt nume, si duduia ma suna chiar a doua zi sa spuna ca au gasit cartea. Imi iau cartea, avea o inegrire caracteristica pe coltul paginilor, dreapta sus. Spun persoanei cu comanda 2 sa anuleze comanda, zicand ca a venit comanda mai veche. Eu cred ca a tinut cartea ca sa o citeasca. Daca nu, a dat-o la citit contra cost.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Suna-i maine sau da-le un mail si vezi care e treaba. Sper sa-ti ajunga cat mai repede, lectura placuta ^^

| dfeel a răspuns:

Nu o sa poata nimeni sa iti raspunda aici.
Ca sa afli in ce stadiu e comanda ta suna la ei 0377.100.933

| MuCelMic a răspuns:

Dar de ce ne intrebi pe noi si nu-i intrebi pe ei, ai aici numarul de telefon:
http://www.okian.ro/contact/

| MuCelMic a răspuns:

Sau chiar si prin e-mail...