Introdu-ti aici noile date pe care le vrei.Sa le tii minte pentru inregistrare in contul Google Play:https://accounts.google.com/......ps?/SignUp
Da vrei da intri pe telefon, la mine e undenva in stanga ecranului, si ultima de jos, dar ti-as recomanda MagazinPlay, e mult mai bun, sunt mai multe sectiuni, app noi cu bani, app noi gratis, app vechi etc, funda
Da ai dreptate scrie magazin play.dar vreau sa ma dezinstalez urgent. ajuta-ma
Magazin Play si Google Play este acelasi lucru, daca nu stiai.S-a schimbat doar denumirea prin actualizare.
Te rog ajuta-ma!
Eu am cont,. vreau sa ma dezinstalez, ca contul pe care sunt acum pe tel e al unui coleg,.si ma freaca sa il scot si nu stiu cum, si dupa il bag pe al meu!
Ai Google Chrome pe pc? Daca ai cont intra la setari si schimba id si parola contului pe numele tau.
Ti-am zis cum se face mai in sus dar nu vrei sa-mi rasp ca asa e singura modalitate atunci stai cu contul colegului tau
Ca sa intri pe al tau dai pe google normal unde cauti pe net si sus de tot scrie numele contului si apare si o poza si dai pe ea si scrie deconectati-va si scrii contul tau