| alinaaa22 a întrebat:

Am cost mare in telefon si nu vreau sa afle mami . Voi ce ziceti sa fac ?:-s Funda

Răspuns Câştigător
| ROB3RT89 a răspuns:

Tot o sa-ti vina factura, asa ca nu te mai agita, nu-ti ia nimeni gatu pentru un amarat de cost suplimentar!

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te duci la bunici si ceri si tu niste bani;

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pff,naşpa situaţia. mi s-a întâmplat.
Scumpo, nu ai ce face din păcate.
Costul suplim va apărea pe factura.
Dacă crezi că tatăl tău e mai înţelegător, vorbeşte cu el şi spune-i că nu ai vrut şi ca îl rogi să te ierte.
Dacă nu, procedează invers, va uita cu timpul!
Baftă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

... mi s-a intamplat...
Eu am platit costul meu suplimentar care era destul de mare din economiile mele sa u afle parintii, iar lor le-am cerut doar costul pentru abonament pe luna.
Daca nu ai bani stransi cu care sa iti repari propria greseala, trebuie sa le spui. Chiar daca te vor pedepsi va fi invatatura de minte!

Răspuns utilizator avertizat
| TheSecretGirl a răspuns:

Nu ai ce sa faci... spune adevarul.Iti o sa vina factura.Nu se va intampla nimic; doar o sa se supere pe tine... apoi vor uita.Succes!

| PortocalăăBăă a răspuns:

Daca nu doresti sa le spui parinitlor despre costul suplimentar, cerele bunicilor niste bani imprumut sau parintilor cu pretextul ca ai avea nev la scoala dar cel mai adecvat ar fi sa spui adevarul, se vor supara putin dar o sa le treaca. Succes!

| stresnebun a răspuns:

Ar trebui sa-i spui, altfel cine iti va plati abonamentul? Te va intelege daca ii spui, se va enerva putin, dar ii va trece. Succes!