| YTBDrawingBase a întrebat:

Am cs 1.6 si cand intru in joc, unde scrie new game, find servers, options, exit; mai jos imi apare niste servare, la care m-am conectat recent, apar 3"Connect to Cutirarii.ro" si inainte imi aparea doar 1. dar nu conta... Faza e ca isi face singur reclama, adica, atunci cand intru pe un alt servar, apare acolo unde e chatu: "numele meu" si: add la favorite cel mai tare servar www. Cutitarii. ro. Si asta ma enerveaza, pentru ca pana sa ma conectez la ei, nu aveam "probleme", intrebarea e :Ce pot sa sterg\modific din directorul jocului, sau cum sa fac sa dispara linkurile?

Răspuns Câştigător
| WyLy a răspuns:

Sall; sterge actualul cs si baga altul ( recomand o versiune mai noua )

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar eu acum l-am descarcat

| Graphefruit a răspuns:

Pai...e cam complicat...
Daca vrei sa dispara reclamele (alea din meniu; Find servers; New Game; Quit etc.) inlocuiesti GameMenu.res din C:/Counter-Strike 1.6/cstrike/resource cu unul luat de pe net (COPIAZA ACTUALUL GameMenu CA SA NU AI PROBLEME DACA NU DOWNLOADEZI UN GameMenu BUN)...
Problema cu reclama, cand intri pe server (asta am inteles ca ti se intampla), pai, iti iei un cfg, sau uitate in cfg-ul pe care il ai si cauta textul ala (www.Cutitarii.ro)...cam atat... daca mai ai probleme add Y! M: rares_akon_eminem@yahoo.com

Ca sa nu ti se mai schimbe ceva in GameMenu/config (adica sa ramana cel pe care il ai, sa nu se modifice) click drept pe GameMenu/config -> Properties -> (casuta) Read-only (bifezi casuta) -> Apply -> Ok; daca vrei sa modific ceva in GameMenu/config debifezi Read-only, sper ca te-am ajutat...

P.S.: Baza "/" inseamna "sau", sa nu intelegi ca e un folder (ex: C/Counter-Strike/cstrike... etc...) Bafta! :)

| devl1x a răspuns:

E simplu. intri in cs/cstrike/resource si stergi GameMenu.res.Dupaia intr-un notepad pui asta:"GameMenu"
{
"1"
{
"label" "#GameUI_GameMenu_ResumeGame"
"command" "ResumeGame"
"OnlyInGame" "1"
}
"2"
{
"label" "#GameUI_GameMenu_Disconnect"
"command" "Disconnect"
"OnlyInGame" "1"