| rafaell a întrebat:

Am cumparat o teava si un cap dala de sifon stiti teava si dala apesi pe el si scoate sifon am pus teaza intr-o sticla si am infiletat capul ala si apas dar nu scoate apa trebuie sa ii fac ceva chiar nu stiu cine ma ajuta funda!

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

De obicei ele sunt mai lungi.Vezi cat intra in sticla ta si il tai oblic lasand 1 cm din fundul sticlei pana la capatul tevii.Asa va merge.Dar numai cu sifon.

| CandyHearts a răspuns:

Stiu de ce vorbesti si eu am si nu am probleme cu el, poate ai uitat sa iei capacul jos de pe varful tevei pe unde curge apa in cana, altfel nu stiu ce poate fi...mai bine il desfaci verifici tot si apoi il bagi la loc si ai grija sa ajunga pana la apawinking

| victorandrei a răspuns:

Ala pentru sifon are doar o supapa, si iese sifonul datorita presiunii.
Tie iti trebuie "pompa" care are ca un "buton" sus, apesi pe el de mai multe ori sa "amorsezi"hee hee si dupa va iesi la fiecare apasare

| Wlan a răspuns:

Vei reusi numai cu apa minerala sau sifon. Teava trebuie sa aiba o anumita distanta de fundul sticlei, iar sticla sa nu fie plina "ochi". Cumpara apa minerala si poti cumpara si diferite siropuri si sa le combini. Te sfatuiesc sa mai acidulezi apa inainte sa torni.

| CandyHearts a răspuns (pentru Wlan):

Eu am asa ceva si merge si fara apa acidulata, mentionez ca "pompa" o folosesc numai la apa de fantana(cea mai sanatoasa), deci poate fi folosita la orice tip de lichid.