| maryelena a întrebat:

Am cunoscut un baiat pe hi5 in urma cu o luna, dupa care am continuat sa vorbim pe mess, vorbea frumos si era super de treaba deci vorbeam ca intre amici nu aveam nimic in comun cu el. Dar de la o vreme imi tot zice
ca ii place de mine ca daca as vrea sa ies cu el, si aseara am stat pana tarziu pe mess si am vb cu el, si mi-a zis daca poate sa ma intrebe ceva dar fara suparare, si eu i-am zis sa spuna. Si mi-a zis daca vreau s-o fac cu el...

Intrebarea este: Ce l-a apucat asa dintr-o data, timp de o luna am vb ca intre amici si acum imi zice daca vreau s-o fac cu el? Ce are in cap de fapt?

12 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Buna!kiss
Ce e in capul lui? Nimic! E sec straight face
Ai avut prea multa incredere in aces baiat...si uite ca acum ti-ai dat seama ca nu e cine pare a fi.Probabil el te placea de mai multa vreme si nu a vrut sa iti spuna asta.Sau poate el considera ca si tu il simpatizeziwinking
Mai bine vorbeste cu el si explica-i ca tu nu vrei asa ceva si daca mai vrea sa vorbeasca vrodata cu tine sa inceteze cu astfel de tampeniiwinking
Daca el nu intelege si tot o tine pe a lui mai bine ii dai ignor si gatawinkingCrede-ma ca e mai binewinking
Succes si ai grija ce faci!kisskiss

| Razvan a răspuns:

Si de nu e la ignore, inca?thinking
Pe bune acum, trebuia sa stii de mult ca oameni nu sunt ce par a fi.Niciodataraised eyebrowsAsa ca ai grija cu cine ai de-a facewinking

| darrio2007 a răspuns:

Oricum a avut multa rabdare.Altii vor din prima seara.

| SnicK a răspuns:

No sti ce?
Abia v-ati vazut.
Tu habar nai cine e, cine i sunt parinti, trecutul lui, etc, si deja vrei sa o faci...
Mai lasa tu pe baietasi astia.

| Iubesc Limonada a răspuns:

Era de asteptat! Daca nu va cunoasteti nu poti avea incredere in el.Nu stii cum arata si nici ce fel de om este. Sfatul meu este sa-i dai un mare ignore si sa nu faci prostia de a te intalni cu el. Vei regreta!

| anyka18 a răspuns:

E un porc...si vrea doar s-o faca, nu tine la tine deci ia seama de sfatul meu si nu mai vorbi cu el astfel de oameni trebuie evitati

| zuzumic a răspuns:

ce are in cap? ceea ce au 90% din baieti "virtuali" sex... sfa
tul meu da-i ignore spune-i ca a intins prea mult coarda si tu nu dai voie nimanui sa isi bata joc de tine. El asta a urmarit de la inceput probabil i ai parut naiva si s-a gandit sa incerce daca merge, merge! Aceste specimene virtuale sunt un pericol niciodata nu sti ce e in mintea omului de langa tine darmai a unuia de pe net ...sti si tu ca pe net orice poate fi ce vrea si cine vrea, ai mare grija

| Aia cu cap mare a răspuns:

Nimic!laughing
eu is sigura ca te placea de mult sh dinrtodata nu so mai putut abtine sh teo intrebat...saraculaughing

| lia.d a răspuns:

Doar atat cat ti-a spus, in rest ce a spus inainte, timp de o luna, din al lui punct de vedere o fi fost un preludiu teoretic si acum s-a gandit probabil sa treaca la practica.

| doarreuu a răspuns:

Parerea mea e sa o lasi baltawinking
iti spun asta din propria experienta
dar cum nu toti sunt la fel...acum tu faci ce crezi
si inca ceva.nu stii ce fel de persoana este si daca ti-a zis din prima ca vrea sa o faca cu tine...nu e nimic de capul lui

| svetik_1208 a răspuns:

Nimic! de fapt asa sunt baietii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa iti trebuie daca te mananca si stai de vorba cu toti opsedatii.