anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am cunoscut un baiat si vorbim pe messenger, iar azi m`a chemat la o inatlnire, dar eu nu am vrut.Am facut bine, adica poti sa ai incredere intr-o persoana care ai cunoscut`o pe mess?

14 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Parerea mea este ca trebuia sa mergi la acea intalnire... daca nu voiai sa te intalnesti cu el trebuia sa-l excluzi de pe messenger, dar se pare ca-ti place sa-ti bati joc de baieti, vezi sa nu se intorca roata si impotriva da...
Serios!? Eu nu am incredere in persoanele pe care le cunosc pe mess, de fapt nici nu doresc sa discut cu necunoscuti, n-am timp pentru asa ceva.

| Elena1234456 a răspuns:

Puteai sa iti dai o intalnire cu el, dar eventual intr-un loc public. Sau de ce nu sa va "supravegheze" o amica, daca vrei. In alte circumstante nu te sfatuiesc sa te intalnesti cu necunoscuti.Ai grija! Poti avea incredere, poti sa nu... asta depinde de firea ta si pana la urma este alegerea ta.

| Mefisto23 a răspuns:

Ai facut foarte bine si tine-o tot asa! Ce locuri publice, nu exista! Stii tu ce e in capul nebunului? Internetul e o jungla. Nu poti avea incredere in oameni cand vorbesti fata in fata, dar pe net! Take care!

| diana a răspuns:

Prietena mamei mele si sotul ei s-au cunoscut pe internet.
Sunt de acord cu parerile de mai sus dar nu toti oamenii de pe internet sunt,, malefici".
Oricum, sa stii ca ai procedat foarte bine.kiss

| YepIsSuspended a răspuns:

Pe mess sunt ogramada de mincinosi...nici nu mai sti daca minte sau vorbeste ''real''

winkingEu una cred ca ai facut bine

| Ingerasull99 a răspuns:

Dc nu ai avea o mica incredere in el, poate vrea sa te cunoasca mai bine, poate te stie din vedere si vrea ceva serios cu tine, nu crezi?

| SimpleSergio a răspuns:

Daca aveai tupeu...trebuia sa te duci sa-l cunosti! cu o prietena de preferat .sau singura, daca e cazul ma gandesc ca sti sa tipi nu?
Sunt de acord cu kiske iar restul vorbiti numai prostii... daca s-ar lua lumea dupa voi.am fi niste singuratici. Cum vrei sa cunosti prietenii? daca pe mess te mint...crezi ca in fata nu te vor minti? daca stam sa ne gandim putin happy.Sunt riscuri peste tot! Dar daca nu risti.nu castigi.nu stii peste cine poti dawinking. iar aici sa nu fim pesimisti! putin optimist nu strica! sper ca nu te-am derutat.Concluzia.ai facut rau ca nu te-ai dus! sper ca te-am ajutat. o seara placuta!

| alessyca a răspuns:

Intr-un fel da ai facut bine. daca nu poti avea incredere... cel mai bine e sa vorbiti mai mult timp... m-am intalnit si eu cu 2-3 persoane dupa net si intalnirile au fost destul de ok... nu poti avea incredere nu stii peste ce pshihopat poti da. totusi daca vrei sa te vezi cu el du'te cu o prietena ceva si intalniti'va ziua in cartier sau in oras la suctongue

| Daddy_9411 a răspuns:

Nu sunt de acord cu toate parerile. Eu mi-am cunoscut prietena tot asa pe net si uite k acum suntem impreuna de ceva vreme. Nu trebuie sa iesi asa imediat cu el, mai stati de vb, va vunoaseti mai bine si dupa un timp eu zic ca o sa-ti dai seama singura ce e de facut. Bafta multa!

| kiske a răspuns:

E adevarat ca pe net sunt o gramada de perversi. dar asta nu inseamna ca nu mai exista baieti de treaba.Fosta prietena am cunoscut-o pe mess de ex, sau un prieten de al meu a iesit numai cu fete cunoscute pe net. Cere-i poze sau web sa fii sigura si iesi odata cu el, daca iti place continui daca nu asta e.

| DeniSa_9048 a răspuns:

Ai facut foarte bine! Bravo! Am cunoscut si eu perosne necunoscute pe messenger! Unii imi spun chiar minciuni>Trebuie sa fii calma sa le dai ignore daca te deranjeaza sau pur si simplu nu ii baga in seam!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Draga mea, nu poti spune nimic pana nu-l cunosti in realitate, te poti intalni cu el in locuri publice si poti vedea ce fel de om este...succes! in fiecare fapta exista cate un risc.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poti sa te intilnesti cu el, sau nu, raspunsul este simplu, si nu mai tu il cunosti. Din ce motiv te ai intilni cu el?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu