| Madda_3260 a întrebat:

Am de curand un telefon .luat la schimb. eSTE UN MOtorola v3 si problema ar fi urmatoarea :
pe moment a mers .am umblat prin dansu... i-am scos cartela. acum nu mai primeste nici o cartela.nici cartela din telefon. nici cartela mea. nimic straight face. am incercat sa bag cartela si tot scrie "insert SIM". poate fi codat telefonul? cel care am facut schimb nu mai raspunde la tel si nu mai dau de elcrying. ce pot face?

Răspuns Câştigător
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Du-l la service. Nu e codat, doar ca nu recunoaste cartelele. Oricum, incearca sa le mai misti pe acolo...

3 răspunsuri:
| -TattO- a răspuns:

Sincer? motorola v3 sunt cele mai proaste telefoane de genu. incearca sa cureti cu un betisor de ureche si spirt clapitele alea unde face contact cu cartela

| roxanikmititika a răspuns:

Am de curnd un telefon express muzic si am ajut in el o cartelea de Vodafone si mi-a mers apoi cand am scos cartela nu imi mai recunoaste nici cosmote nici orange nici Vodafone ce pot face?

| claudia11 a răspuns:

Sar putea sa fie codat! Cine te-a pus sa-i scoti cartela? Poate ca nu mai recunoaste cartele(spre norocul tau sa fie asa) ca daca e codat poti sa-l arunci la ghiena!