Ai putea să scrii şi nişte articole despre filmele care au ca subiect sportul & sportivii (filme gen Rocky, Taurul furios, Remeber the Titans, Drumul spre victorie), portrete ale unor sportivi celebri, despre sporturi mai puţin cunoscute, chestii amuzante, etc, lucruri interesante şi pentru cei care nu sunt neapărat pasionaţi de vreun sport anume.
Este adevarat ca fotbalul e cel mai popular sport la noi, insa peste 90% dintre fete nu ar fi prea incantate de o asemenea alegere. De aceea iti recomand sa scrii despre un sport ce ar interesa, in egala masura, atat fetele cat si baietii. Ar fi urmatoarele variante: basket sau voley (practicate si la noi); snooker, sarituri cu schiurile sau curling ( sporturi pe are eu le consider deosebite si cred ca ar atrage atentia).
Buna drag/a prieten/a eu iti sugerez sa intri pe google, tasteaza Nadia Comaneci, du-te la Nadia Comaneci-Zana de la Montreal si acolo vei gasi tot ceea ce ai nevoie si tot pe acea pagina afisata daca intri putin mai sus pe Rezultate imagini pentru Nadia Comaneci vei putea sa printezi o groaza de poze pe care sa le atasezi la gazeta de perete si daca vrei ca sa fie mai diversificat poti sa intri si pe Fundatia Nadia Comaneci (cred ca ar fi bine sa atasezi si ceva de actualitate) Sper din suflet ca sugestiile mele sa-ti fie de ajutor.Succes!