Nu sunt experta dar poate te pot ajuta. In primul rand verifica-ti conexiunea la Internet (daca ai probleme cu ea, iti apar jos, pe banda albastra 2 monitoare taiate, dai click pe ele si vezi care e problema, Local Area Connection 1 sau 2 si dai Repair). Dupa ce verifici, inchizi calculatorul, il scoti din priza si astepti 5 minute. Dupa ce il bagi inapoi in priza, mai stai un minut si apoi il deschizi. Asta trebuie neaparat respectat. Apoi scanezi calculatorul de virusi cu optiunea Scan and Clean. Apoi dai un refresh. Si apoi poti deschide jocul.
Daca nu merge nici asa, inseamna ca ori calculatorul tau este mult prea incarcat, ai o problema serioasa cu conexiunea la internet sau calculatorul tau este prea virusat.
Sper sa iti fie de ajutor ce am scris aici...si distractie placuta cand iti va merge jocul.
Pupici, Marp :*
Am lv 14 si trebuie sa fac 13 mi de exp faci greu lv dar e interesant si te descurci u
Am si eu o problema la jocul 4story mi se incarca pana la 4-5-6 la % si dupa imi da o eroare la TClient pls ajutati-ma si pe mine add id alexalexutzzu_2010 si spuneti-mi si mie ce ar trebui sa fac