| AdnanaIoanaaa a întrebat:

Am descarcat aplicatia de la Metin 2... dar cand o deschid sa o instalez imi da urmatoarea eroare :The filename, directory name or volume label syntax is incorrect... Ce sa fac.si ce doamne iarta-ma are?

13 răspunsuri:
| M' a răspuns:

Incearca sa reinstalezi metinu de la inceput daca nu contacteaza echipa metin de pe www.metin2.ro

| AlinaOneDirection a răspuns:

Si mie mi se intampla tot asa. te-as ajuta daca as sti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu exact dar cred ca directorul este gresit sau lipsesc niste registre

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Www.empiremt2.eu e mai tare pe metin 2 ro, us, uk faci lv foarte greu pe cand pe empire faci in 3 zile lv 70 si e mult mai misto
Ca sa il instalezi dai download dai client metin 2 si darklongju. exe apoi dupa ce le instalezi bagi darklongju exe in client metin 2 si dai send to deskop apoi pui imaginea de la metin 2 ro us uk si run
A SI DESIGUR TREBE SATI FACI CONT PE SITE WWW.EMPIREMT2.EU.
Si pentru problema cu metin 2 ala care il ai tu trebuie sai dai la suport mesaj ca nu-ti merge si o sa primesti raspuns intr-o saptamana sau doua ca si la mine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat...sigur ai probleme la pcwinkingeu mi-am schimbat niste chesti la unitate si mi-a mersbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa modifici numele si volumul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Puneti alt nume

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai tare server este : http://www.metin2ro.ilive.ro/. Este tradus 100% in romana, Cal armat instant, lvl 31 instant si multe altele... e unul din cele mai tari servere... In curand va fi transferat pe root si va fi 24/24 momentan e 12/24 adica porgramul e de la 7-8 dimineata pana la 11-12 seara :)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aoleooo, sa chemam politia, armata, FBI-ul pentru. un joc. No asa frate:

1.Sterge Jocul (Du-te la cautare si scrie numele apoi sterge tot ce gasesti).
2.Reinstaleazal (sa stiti ca nu e vb de pc sau windows)
3. Iati de la un prieten pe CD sau Stick joku gata instalat.

Daca nu merge primi 2 pasi fa pasul 3, ala sigur mere. Nu uita cum am mai spus nu tine de PC.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai mai putin de 5-6 atunci iti da eoare pentru ca ala e mc
ca sa functionezi trebuie sa copiezi mc`u si sa il bagi in alt metin
daca nu e asa atunci nu stiu

| Yuk1na a răspuns:

E simplu. te duci la patch updater, dai proprietati apoi securitate, click pe editare(scuze daca ai calcu in engleza), adaugare dupa pe complex apoi pe gasire acum.Sunt mai multe variante acolo.eu folosesc anonymus tu poti alege orce vrei. dai click pe ok iar ok si dupa bifeaza permisiunile.sig va merge =)crede-ma ca pana am aflat cum se face... dar mrg sa-mi spui daca nu iti merge

| scurtsilaobiect12 a răspuns:

Asa am patit-o si eu dar tot am incercat de vreo 15 ori si pana la urma mi sa instalat deci incerca de mai multe ori si o sati mearga funda plizz