| lakrymotsa a întrebat:

Am descarcat toate browserele(nu stiu daca se scrie asa) care se spune ca sunt cele mai bune.Si tot nu imi merge.Ascultati care e problema.Am windows 7 ultimate.Pe calculatoru meu nu pot intra pe facebook, dar de pe altul dc pot? trebuie sa imi reinstalez windowsul? Nu se poate face altceva? Pt am cred 2 saptamani de cand l`am instalat, asa ca nu pot sa il reinstalez din nou.(daca nu stiti despre ce este vorba uitati`va la celelalte intrebari`dar raspunde`ti la asta.Va rog frumos ajutati`ma. dar poate stiti o metoda sa nu reinstalez.Va rog Dau funda si vot la cel care chiar m`a ajutat raspunsul lui, si la ceilalti vott nu cont de raspuns(dar totusi nu dau funda la cel care zice Nu Stiu) Va rog mult mult, frumos!

11 răspunsuri:
| Katakimiku a răspuns:

Cum adica nu poti intra pe facebook?
poti fii mai detaliata te rog?

| vldidle a răspuns:

Baga ti antivirusul avira da i o scanare dezinstaleaza toate browserele si baga ti mozilla daca nu merge baga ti windowsu ca e un virus care face ravagii pe facebook happy

| SpeciMen a răspuns:

Daca ai w7 atunci instaleaza internet explorer 9. si fa toate update-urile. eventual scaneaza calculatorul cu antivirusul, iar daca nu ai nstaleaza ESET Smart Security 4. success!

Răspuns utilizator avertizat
| Linna a răspuns:

Incearca opera sau google chrome.si eu am patit asta cand mi.am instalat windows 7 ultimate:*

| foxeye a răspuns:

Eu mi-am pus windows 7 ultimate acum cateva luni (cam prin aprilie) si tot ce pot spune este ca sunt foarte incantata de el. Ocupa mai putin spatiu, imi merge pc mai repede si chiar si placa video parca merge mai frumos din moment ce am o grafica mai frumoasa la jocuri (aici am facut comparatie cu vista care il aveam inainte). Concluzia la care ajung eu e ca probabil nu ai instalate toate driverele si browser este pagina web care o ai deschisa.

| Mixeruş a răspuns:

Nu stiu! straight face Glumeam, uite deci cred ca tu folosesti Internet Explorer, incearca si tu cu Google Chrome, sau cu Mozilla Ultimate ( adica ultimul model ) Daca nu merge este o problema a soft-ului! happy

| razvy00 a răspuns:

Nu reinstala windows-u nu cred ca e problema cu el incearca sa intri cu google chrome sa vezi daca mere

| lewiscristian_4963 a răspuns:

Buna ai incercat si Google Chrome? eu asta am si sunt foarte multumit in plus imi merge super repede si in plus imi raman si date pe prima pagina ca:facebook, hi5, youtube...ca un sfat incearca...app si eu am windows 7

| kalibra21 a răspuns:

Lakrymotsa lasa id-ul tau ...este un program TeamViewer prin care pot intra in calculator la tine sa vad poate te pot ajuta.

| DrScula a răspuns:

Incearca sa vezi daca poti intra pe www.iliketodoblowjobs.com