S-a ajuns aici pentru ca asa considera ele ca sunt cool. Eu sunt baiat si cand eram la 10-12 ani nu stiam de unde sa facem rost de bani sa mai cumparam o minge, nu ne pasa de fete si alte chestii...acum daca nu ai un/o prieten/a la 10-11 ani sau daca intri la liceu si inca esti virgin/a atunci esti prostul/proasta clasei. E destul de trist ca in loc sa te bucuri de copilarie ajungi sa faci avorturi prin spitale sau sa schimbi scutece.
Parintii deja nu mai stiu ce e educatie pentru copii lor doar daca cineva le spune ca au o fata prost crescuta si nu e cuminte sau un baiat vagabont ei le iau apararea mintind si criticand persoana care spune adevarul ceea ce e de prost gust dar pe noi ce ne afecteaza asta? Gandeste-te tu ca viata ne-o manipulam cum vrem noi si chiar daca nu ne mai permitem sa avem parte de cineva drag langa noi facem alte activitati si asa zboara timpul, Bye.
Sunt niste curve retardate de 12-13 ani,obsedate de mess, hi5, si pentru care limba romana e un,, tabu,,!
m-am saturat de retardatele astea...
Aşa este. Unii copii sunt nesupravegheaţi si ajung să se poarte in acest fel. Dacă ar vedea părinţii aşa ceva ar face infarct.Dar nu băga in seamă asemenea comportamente de copii fară cei 7 ani de acasă. Este foarte bine că ai pus această intrebare.M-a pus pe g^anduri.Îţi dau dreptate. Dacă tu eşti altfel, nu băga in seamă tot ce se spune pe acest site.Sunt unii care cred ca viaţa este o bucurie si eşti liber să faci orice, dar nu e aşa. Fundă te rog!
"Aceste comportamente"... spui asta de parca ar consuma heroina.
Pur si simplu le place sa o faca fara prezervativ si cateodata se mai intampla si accidente. Dar nu e o problema asa mare, se pot remedia prin intrerupere de sarcina.
Eu apreciez persoanele deschise la minte, care stiu ce optiuni au si care nu-si interzic o placere degeaba. Deci nu vad de ce ar intrece masura, e absolut normal sa o faci fara prezervativ
Parmalat,te inteleg, dar eu am precizat "COPII" adica fete de varsa 12-13 ani.nu adulti.
anonim_4396 întreabă: