| Chuxiiiiiiiii a întrebat:

Am facut o pagina de fb.Cum pot face multe like-uri si sa fie cunoscuta? Idei:*funda.

Răspuns Câştigător
Alte răspunsuri
41 răspunsuri:
| expertulginecolog a răspuns:

Este foarte simplu
1.dai like la alte pagini de fb, dupa, dai comment cu like 4 like(am zis ca pe youtube sub4sub big grin)
2. dupa spui prietenilor de pag. ta de fb si ii rogi sa spuna si ei prietenilor lor si asa mai departe.
Mult succes cu popularea, funda?

| ριтιкα a răspuns:

Pai happy prezint-o pe site-uri cunoscute. Trimite mass-uri pe mess sa dea like-uri... si sa dea mai departe. Roaga-ti prietenii sa le spuna si altora de pagina si sa dea like si alte persoane cand o sa vada ca pagina are multi fani si daca o sa le placa o sa dea si ei like! Zi-mi cum se numeste pagina si o sa zic si eu mai departe sa dea like ( normal - o sa dau si eu ) happy!`

| CristinaTa a răspuns:

De ce nu pot sa pun link-ul paginii?

| vanessa12345 a răspuns (pentru CristinaTa):

NU stiu cum ai incercat, dar daca nu stii iti explic: cauti pagina pe care vrei sa o potezi, o faci cu de'aia albastra si dai copy apoi mergi pe pagina ta si dai la status un paste.

| babyalexa a răspuns:

Posteaza cat mai multe lucruri care sa starneasca interesul celorlalti. Poti posta citate dragute(am observat ca citatele insotite de imagini atrag fetele)sau bancuri, sau orice iti trece tie prin cap.

Alte răspunsuri
| alinutzaap a răspuns:

Posteaza lucruri frumoase, joculete care sa-i atraga pe ceilalti si impreteneste-te cu alte pagini care au likuri mai multe si spune-le sa-ti faca publicitate. :*>

Alte răspunsuri
| Kate99 a răspuns:

Ne facem reciproc

| Dobre_Alex_1998 a răspuns:

Sincer uite aici o pagina smechera daca dai like iti da un program care te ajuta sa populezi paginile mai repedewinking

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Răspuns utilizator avertizat
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri