| DaRlInGiLuSiOnS a întrebat:

Am facut scoala de soferi ai e a 3 oara cand dau(sala)problema e ca fac chestionare garla dar ma cam plictisesc sa citesc cartea aia si tata mia usurat munca si mia subliniat ce e mai important dar tot nu-mi intra in cap numai daca e cineva langa me si imi explica.Cum as putea sa invat mai usor? e cam tampita intrebarea dar...

5 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Ai facut scoala de soferi de 3 ori? Nu-i nimic, eu te inteleg. Esti fata, nu?

| DaRlInGiLuSiOnS explică:

Cand dau de permis vai esti varza flav intelegi in punga nu esti roman asa-i? inteleg stai linistit

| DaRlInGiLuSiOnS explică:

Baiiiiiiiiiiiii ai dat sala de 2 ori doamne luativa frate ochelari

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu toata lumea poate conduce.nu toti pot fi soferi. unii fiindca vor cu tot dinadinsul sa fie si mor in accidente.asa ca resemneazate.ai facut scoala de 3 ori? mai bine dadeai banii si faceai scoala de soferi profesionisti.

| ionutarges a răspuns:

Intrebarea are cam 2 luni, de cand e formulata, dar nu-i nici o problema totusi am sa raspund in caz ca poate vin in ajutor altora care au aceeasi problema.In primul rand pentru a invata, creierul are nevoie de energie precum calculatorul are nevoie de curent electric.Asta inseamna automat : odihna, lichide si hrana.Creierul consuma cea mai multa energie pe care organsimul o furnizeaza,asa ca este neaparat necesar sa Ii oferi conditiile ideale pentru a invata. Elibereaza-te apoi de orice ganduri,relaxeaza-te pentru un timp,la o adica chiar iesi la plimbare sa te recreezi si sa te eliberezi de stres. Apoi asigura un mediu linistit de invatare fara zgomote de la televizor, fara o temperatura care sa te deranjeze si fara alti factori care sa te perturbe din a invata.
Cat despre sala stai linistita, nu esti singura care a picat de 3 ori si cu siguranta nici ultima.Asta nu inseamna ca nu esti o fata inteligenta ci poate ca nu ti-ai dorit mai mult la momentul respectiv.
Bafta si ne vedem in trafic! happy