| yoaddy85 a întrebat:

Am fost cu colindu azi si am mancat bataie de la un dobitoc ca cica sunt om in toata firea si ce caut cu colindul la varsta asta! Vroiam sa fac si eu un ban de sarbatori normal ca daca nu am servici pentru simplul fapt ca nu imi place sa munesc am zis ca fac un ban mai rapid si usor asa! Voi pana la ce varsta a-ti umblat cu colindu si ce naibii pot face sa ma deghizez in ciutan ca problema este ca sunt si inalt si nebierberit? Ma gandeam sa ma duc prin Maramures ca am vazut ca pe acolo umbla cu colindu oameni in toata firea dar problema e ca e cam scump trenu!

Răspuns Câştigător
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Trebuie sa fi cantat tare urat daca ti-ai luat bataie acum in post. Daca vrei neaparat sa mergi cu colindul nu te mai chinui aiurea, ia-ti un mp3 player si in loc sa faci galagie ii dai omului castile sa il asculte pe hrusca.
Totusi n-are rost sa te complici cu colindele, mai bine iti faci o retea de scoli prin cartierul tau si primesti taxa de protectie tot anul. Daca nu esti bun la bataie ia-te de copii din clasele primare, astia se sperie repede. Dupa ce ii sperii bine ii educi sa-ti aduca banii direct acasa si apoi ii inveti sa ti-i puna direct pe card.

7 răspunsuri:
| Șosețică a răspuns:

Omule... calendaru' se contrazice cu tine, eu stiam ca pe 24 Decembrie se duce la colinat, nu pe 15 Decembrie...

| ionutk9 a răspuns:

Esti nascut in 85? laughing saracu si eu la fel da nu umblu cu colindu pe 15 decembrie si clar nu pentru banihappy buna gluma oricum

| adrian_4038 a răspuns:

Bai pai dupa ce ca ai 27 de ani nici nu iti place sa muncest tu vrei si popa si hot ce dreak, eu iti zic asa ia in pnm biletu ala si du-te ca la intoarcere iti rezervi un vagon. rolling on the floor

| yoaddy85 explică:

Eu nu inteleg de ce va ofuscati asa ca chiar daca nu imi place munca nu am iesit sa dau in cap ci pur si simplu am plecat la colindat! si ce daca e 15 decembrie ca mai sunt cateva zile pana la Craciun si am plecat mai devreme ca m-am gandit sa nu termine lumea banii pe carne cadouri si alte trebuitoare de craciun plus ca in perioada asta multi iau salariile si am zis si eu poate poate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 10 ani şi nici nu mai colind.Şi in plus daca as colinda, n-as colinda pentru bani ca am destui la pusculita.Pa!

| kristi95 a răspuns:

Da in Mos Craciun nu mai crezi thinking

| elya05 a răspuns:

Am mai auzit oameni indragostiti de sarbatori. Dar tu ii intreci pe toti, plus ca te duci pentru bani cu colindul? Cam nasol! Mai ales la varsta ta! Macar puteai sa ascunzi chestia asta. Asta nu cred ca e tocmai un site unde toata lumea isi impartatseste frustrarile! Daca nu inveti sa apreciezi un lucru pentru ceea ce e, imi e mila de viitorul tarii, datorita copiilor care vor veni din viitoarea ta familie... It`s freaky! Scuze, dar asta e parerea mea!