| Barajag a întrebat:

Am fost odata la cetatea lui Dracula si a trebuit sa urc niste scari, insa m-a tentat sa le si numarbig grin...in total au fost 1450 de scari, voi ce ati numarat? in afara de banibig grin

Răspuns Câştigător
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Treptele de la scara acoperita care urca spre liceu, cimitir si biserica catolica din deal de la Sighisoara.
Vagoanele de la tren (mereu).
Ambalajele de la ciocolata din birou... laughing
Avioanele de pe aeroportul din Istambul, dar nu am reusit laughing

13 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

Eu mi-am numarat degetele. dupa ce i-a scapat la un ¨destept¨ flexul spre mana mea.Inca sunt toate .Pff.Doamne ajuta laughing

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Treptele de la scara acoperita care urca spre liceu, cimitir si biserica catolica din deal de la Sighisoara.
Vagoanele de la tren (mereu).
Ambalajele de la ciocolata din birou... laughing
Avioanele de pe aeroportul din Istambul, dar nu am reusit laughing

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Am numarat alocatia si mi-au iesit in total 6 bancnote...laughinglaughing
4 de 10lei si 2 de 2 lei... o gramada de bani!
Ne clasam in top-ul tarilor cu alocatii aproape inexistente...laughinglaughing
Scuze...trebuia sa ma descarc...sunt dilimandros cu dunga rosie pe buletin!rolling on the floor
Alocatia nu intra la categoria ''bani'' pentru ca aia nu sunt bani...sunt un C_ _ _T(cine ghiceste nu primeste nimic) laughingrolling on the floor

| Barajag explică:

Nene dumnezeu, daca nu sti de cetatea lui Dracula, te rog sa-ti faci timp sa ajungi acolo, poate alungi si spiritele rele de acolo, dar inainte de a ajunge trebuie sa urci pe scari, sa nu cumva sa zbori ca te vadlaughing

| RamonaMn a răspuns:

Vagoanele de la tren big grin, norii, nasturii, etajele, pernele, prietenii adevarati [ii poti numara pe degetele de la o mana deci nu am dificultati oh go on], manerele de la mobila big grin,"elicele" aerului conditionat, feliile unui pepene, inelele trunchiului arborelui, prizele unei case whistling.

| JackieSue a răspuns:

Si eu am numarat scarile, dar mi-au iesit 1436:d.hee hee

| nutzu' a răspuns:

Amantele...

| bubukid a răspuns:

Imi numar mereu prietenii care imi scad de pe o zi pe alta :d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ursuluici.erau aproape doi. la o ursoaica.de la distanta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oile... inainte sa adormrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Care cetate a lui Dracula? Care scari?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Odata am mers in austria pe un trotuar care era foarte frumos si mergeam de la casa prietenilor nostri pana la cinema pe jos. era ceva de mers si cum erau doar adulti eu m-am hotarat sa numar crapaturile din trotuar si am numarat 117 sau 114 nu mai stiu exact... dar cred ca daca le-as fi numarat in romania m-as fi plictisit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

am numarat paginile dexului laughing frunzele dintr-un copachee hee a si toate farimiturile dintr-o paine rolling on the floor si literele din alfabetwinking