| dienus a întrebat:

Am gasit un pui de vrabiuta de curand dar nu mai scoate nici un sunet ma uit la ea mananca si doarme zici ca e ragusita. Stie cineva ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Pufuleti a răspuns:

Tine-o pana isi revine. Asa faceam si eu, le improvizam o cutie de carton pe balcon. Ii pui putina apa si miez de paine si sa vezi ce repede isi revine.
E ranita sau doar e ragusita? Cred ca mai are ea ceva daca doarme mereu. Daca prinde drag de tine dupa ce ii dai drumul, o sa vina in fiecare dimineata la geam laughing

2 răspunsuri:
| FreshDreams a răspuns:

In natura, puii de vrabiuta pot contacta numeroase boli, mai ales ca sunt mici si vulnerabili.Nu stiu ce sa zic, eu am gasit odata un porumbel, tot asa, nu scotea niciun sunet, dormea tot timpul etc.Am facut ca si la puii de gainalaughing: l-am pus intr-o craticioara, l-am invelit si i-am pus acolo niste mei si un bol cu apa, iar noaptea il tineam pe hol, unde era caldura.In camera nu puteam sa il tin.Asa ca sugerez sa faci la fel.La mine, peste cateva zile, avea un plisc porumbelu` ala de nu stiai ce sa-i mai faci.Pana la urma, cand m-am asigurat ca e sanatos, i-am dat drumul si a facut si puihappy. E greu pana se acomodeaza, si mai ales daca e pui, nu poate sa faca multe lucruri...nu-l stresa, lasa-l sa-si revinawinking

| abydeea a răspuns:

Da, sa o duci la veterinar.