Nu e bun, programul de care spui tu e un fake, un fel de gluma.Nu ai cum scana vorba aia cu telefonul tau oricare ar fi el pentru ca telefonul tau e un telefon si atat.Camera face poze, filmeaza si cam atat.Bafta!
Nu iti trebuie un telefon cu o camera de minim 2mpx pe touchscreen sau peste 3 asa cu butoane
Eu l-am luat de pe un site si erau mai multe de genul asta. L-am luat pe unul, n-a mers. Al doilea, n-a mers... Si tot asa pana la ultimul. Niciunul n-a mers. Toate erau la fel. Totul fara bani :b
Aloo, smarties, programului nu-i trebuie raze x ca sa detecteze trupurile si sa le transforme in animatii flash miscatoare de forma corpului si de culoarea pieii, trebuie doar o camera cu autofocus, ceea ce au majoritatea telefoanelor.Pana acum nu am vazut doar pe iphone aceasta aplicatie ruland corect.
Pentru cei care tot spun ca nu exista uite aicia : http://wixawin.com/......fault.aspx DAR E CU BANI!
Doamne, nu ma mir ca tara asta e condusa de handicapati si ca acestia au mai fost si alesi pe deasupra de popor. Imi e rusine ca sunt roman. Maine o sa scot un program cu dublu raza xx si cu beta incorporat pentru a detecta cancerul de colon. O sa coste doar 5 euro de sms. Nu utati sa-l achizitionati...