| nickname.a.plecat.de.pe.tpu a întrebat:

Am gasit un video interesant, si vreau sa vi-l dau si voua :) http://dumisblog.com/te-poti-distra-si-fara-bani/ Sper sa aveti rabdarea sa va uitati la tot, dureaza 17 minute:)) ce parere aveti despre el?:D

Răspuns Câştigător
| psiholoaga a răspuns:

Il stiam, cred ca a mai fost pus pe site. Cu pustii care merg la mare cu doar cateva zeci de lei si cersesc rosii de la o tanti din gradina, apoi conving o tanti sa doarma la o pensiune... Da, tare ideea, stiam ca se poate. Am un amic care in fiecare vara face autostopul pana in vama, doarme la cort, pe plaja, face baie in mare. Mai greu cu mancarea, dar pana acum nu a murit de foame, asa ca se descurca el. Ii admir sincer pe oamenii ca ei; eu nu am curaj sa plec fara niste bani la mine ("in caz ca...").

3 răspunsuri:
| nickname.a.plecat.de.pe.tpu explică:

@desire, mai jos, sub video sunt niste comentarii si a mai spus cineva "cred ca e regizat", si raspunsul a fost " Nu a fost regizat. Nu stiu ce te-a facut sa crezi asta, poate faptul ca montajul este foarte bine lucrat. Trebuie sa-ti spun ca ei lucreaza in domeniul asta si sunt profesionisti.Cred ca daca ar fi stat sa regizeze le-ar fi dar mai mare bataie de cap si aventura n-ar mai fi fost aventura."

| mada. a răspuns:

Super, insa nu cred ca eu as fi in stare de asa ceva, adica e funny dar daca nu iti iesestraight facece faci? cersestilaughingpoate e regizatthinking

| rayan a răspuns:

Tare........baieti aia sunt niste genii