| daniela_7403 a întrebat:

Am impresia ca pe TPU sunt mai multi minori de 12-16 ani decat majori, de ce asa? e adevarat?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si? Crezi ca toti minorii sunt la fel sau te deranjeaza cu ceva? Arata-mi si mie unde scrie ca este ceva CIUDAT intrarea minorilor pe site. Cred ca unii ar trebui sa fie mandri deoarece altii mai mici pot lua exemple bune de la eiwinking.

23 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Se poate. Dar nu e neaparat adevarat. Ai impresia aceasta deoarece majorii au multa treaba si nu sunt la fel de activi ca ceilalti.

| elena a răspuns:

@daniela ii cunosti dupa cum pun intrebarile, dar mai ales dupa cat de corect scriu, nu-i asa? Oricum nu-i putem pune pe toti in aceeasi "oala", sunt si exceptii. Spuneau adminii de pe TPU ca vor prezenta o statistica a varstei utilizatorilor, sau asa ceva, nu mai stiu ce s-a intamplat cu acesta idee.

@gianinutza007 stiam ca sunteti pregatiti, dar nu ma asteptam sa fiti si nepoliticosi, si-apoi ca "din astea" si nu d-alea/corect/ ai sa ajungi si tu... ce sa fac, sa indraznesc sa-ti spun "rusine sa-ti fie"pentru modul de exprimare? Nu, nici gand, vei trai si vei vedea, mai ales vei simti si tu nesimtirea altora pe propria-ti piele.

| Razvan a răspuns:

Asa e. Din pacate sau din fericire.Parerile sunt impartite.Eu zic ca din pacatehappy

| Deea a răspuns:

Pai copiii nu au ce sa faca acasa decat sa stea pe calculator pe cand adultii au servici si altele

| Puiutz a răspuns:

Pai daca sunt minori nu inseamna ca ei nu pot sa ajute sau sa fie ajutati.
Da te inteleg cu intrebarile de gen Hannah Montana si astealaughing...acelea nu sunt prea stralucitestraight face
Dar multi incearca sa ajute cate putinhappy.

| Alex_7297 a răspuns:

Să şti că unii dintre noi, minorii, punem întrebări mai pertinente decât întrebarea asta, şi de răspunsuri nu mai vorbesc. Cel puţin noi nu avem de 2 ori mai multe întrebări decât răspunsuri, noi am venit aici şi să ajutăm, nu doar să fim ajutaţi. Să şti şi tu, vârsta e o simplă cifră! Apropo, am 14 ani...

| costyn162 a răspuns:

Iarra-ma eu am 16 ani si nu ma consider asa"minor" cum zici tu. Pentru ca e clar la ce te-ai referit. Te rog frumos verifica-mi raspunsurile pe care le-am dat si convinge-te.
Si pana la urma in politica sitului nu scrie ceva de interzicerea pe site a minorilor. Sunt intrebari la care pot macar isi pot spune parerea si copii de 10 ani. Asa ca, matur-o, o sa verific raspunsurile tale sa ma conving cat de mature sunt.
Iarta-ma pentru aceste cuvinte dar m-a deranjat intrebarea ta.

| costyn162 a răspuns:

Ti-am verificat raspunsurile, daniela, asa cum ti-am promis si am observat asa cum a spus Alex ca numarul intrebarilor taleeste dublu fata de cel al raspunsurilor. Iar in compozitia raspunsurilor si intrebarilor tale am observat numeroase greseli de ortografie care nu ar trebui sa se intalneasca in limbajul unei persoane asa mature ca tine.
Sunt de acord cu tine, Elena. Exista numeroase exceptii pe acest site de copii, de 10-15 ani care dau niste raspunsuri total relaiste, demonstrand ca vad lumea mult mai biner decat altii mai in varsta. Utilizatorii pe TPU nu ar trebui sa se aleaga dupa varsta, ci dupa capacitatea de a raspunde la intrebarile celorlalti astfel incat sa ii ajute, dar si prin limbaj.

| costyn162 a răspuns:

In primul rand nu ma consider matur, si in al doilea rand raspunsul meu nu mi se pare a fii mediocru sau specific unui copil. Nu te-am intrebat daca imi dai voie sa iti verific intrebarile si raspunsurile, pur si simplu am facut-o.
Si iarta-ma daca am interpretat gresit intrebarea ta.

| OnWeed a răspuns:

Mie mi se pare ca minorii sunt cei mai activi pe acest site, dar asta nu inseamna ca ei nu pot ajuta sau nu pot fi ajutati big grin

| arrriadna a răspuns:

Posibil... Cui ii pasa?
Ceea ce percepi tu e diferenta "de fus orar".
Cei care lucreaza au timpul mai limitat decat elevii si studentii-care-nu-lucreaza.

Scuze ca ma bag in discutia iscata pro-contra "pustani" si "maturi". Am si eu ceva de spus... Toti avem intrebari, indiferent de varsta si toti facem schimb de experienta si idei aici. Mie mi-ar placea ca site-ul sa existe si peste ani, cand fi-mea o sa poata "butona" singura, pentru ca exista o varsta cand copilul simte ca "parintele nu are dreptate", chiar si cand are laughing) Iar mie imi place perspectiva pe care niste minti tinere o auwinking
Va pup si imi cer scuze Danielei pentru "stricarea" raspunsului.

| KhloeAfterDark a răspuns:

Ei bine aici nu conteaza varsta.Aici conteaza sa ne ajutam la nevoie, sa ajutam cu o lamurire sau un sfat pe un om nedumerit, om, ca si noi. Ajutorul n-are varsta, dar cei care se presupune a fi minori si pun intrebari ca "Pot sa fumez la 12 ani?" vor doar sa isi bata joc de noi.Eu ii ignor pe acei oameni.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| IQOnly a răspuns:

Nu. Mie mi s-au parut foarte multi peste 18 ani asa ca...

| daniela_7403 explică:

HHHHeeeeyyy minorilor nu va suparati, nu am vrut sa zic nimic rau, pur si simplu imi pare ca majorii dorm! nu-i nici o problema ca scriti chiar imi placeeewinking

| daniela_7403 explică:

Costyn162, eu nu am pus intrebarea pentru a rade de minori sau a spune ca nu sunt buni de nimic, nu te-a rugat nimeni sa imi controlezi intreb si rasp, nici nu stiu ce sa zic, nu m-am asteptat, daca te considerai matur nu scriai astfel cred eu...(am zis DACA te considerai)sorry dar imi pare rau...imi retrag intrebarea

| 61n4 a răspuns:

Si eu am constatat asta. nebunaticii chiar mi-au dat sfaturi laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daniela, majorii nu dorm, dar asa cum stii, noi avem si altele de facut, servici, curatenie, bucatareala si grija familiei, asa ca intram pe aici cand se poate, si incercam sa ajutam cum putem

| Totui0verde a răspuns:

Eu doar atat spun nimeni nu s-a nascut cu varsta de 18 ani...cu totii ati fost minori.

| bianka_7238 a răspuns:

Da sunt minora care e problema, ei nu pot fi ajutati sa nu pot sa ajute?

| kathalyna a răspuns:

Nu este adevarat.Am recomandat situl si multi de peste 20 de ani si-au facut cont.Mai sunt si 12-16 ani dar si 16-25-30 ani.

| pisykuta11nao15 a răspuns:

Si mie mi se pare ca sunt mai multi "copii" pe TpU...defapt si eu sun tot un minorcrying