| SonicAndrei a întrebat:

Am încălcat cumva drepturile de autor? Mi-am făcut un intro pentru filme la care am folosit sunete din NFS World. Imaginile sunt originale (eu le-am făcut), dar nu am găsit nicicum sonor pentru acest intro (18 secunde). Am luat sunetele de la începutul jocului (apare sigla EA... sonor electric...), dar le-am mixat puțin, deci nu e exact la fel.
Deocamdată l-am pus pe YouTube nelistat, dar pot să-l las liniștit public? Să luăm în considerare că sunt o grămadă de videoclipuri cu jocuri și cu muzica din ele, dar eu am folosit sunetele la fiecare film (OK, e doar unul momentan). De exemplu, am observat că la „Doza de haș" s-a folosit la un moment dat muzica de la trailer-ul Minecraft dintr-un an.

Deci, întrebarea mea este: pot publica liniștit filmele cu acel intro (în care am folosit sunete din NFS World) fără să am probleme? Și, dacă aș avea probleme, ce s-ar întâmpla (bănuiesc că mi-ar scoate filmul de pe YouTube...).

PS: Sper că am nimerit categoria...

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1.Ai nimerit categoria. laughing
2.Nu ai facut nimic gresit, poti lasa videoclipul public.In cel mai rau caz poti da peste un invidios care sa-ti dea "raport" -> "Incalcarea drepturilor de autor".
3. Daca ai incalca drepturile de autor ai fi "mustrat", celorlati care vor sa-ti priveasca videoclipul nu vor putea deoarece apare mare "INCALCAREA DREPTURILOR DE AUTOR" iar la mai multe astfel de "incalcari" ti se va suspenda contul... definitiv presupun.
Sper ca te-am ajutat.Mult noroc. Pupici

0 răspunsuri: