| AAALEXAAANDRUUU a întrebat:

Am inceput sala acum 8 luni si ma intreb daca eu voi mai creste in inaltime. am varsta de 16 ani aproape 17. chiar as mai vrea sa cresc in inaltime. dau funda garantat

2 răspunsuri:
| AntonescuCosmina a răspuns:

Cu siguranta nu vei mai creste mult, faptul ca la sala ridici greutati si depui efort foarte mult iti ``ajuta`` organismul oarecum sa nu se dezvolte normal. Corpul tau se dezvolta pana la varsta de 18-19 ani iar tu cum ai inceput sala de la o varsta atat de frageda nu prea ai sanse sa te mai inalti. Sfatul meu este sa te lasi de sala si sa faci un sport gen: volei, handball sau basket cel putin pana la 19 ani apoi poti sa te apuci din nou de sala. O sa ai rezultate 100%.

| AntonescuCosmina a răspuns:

Buna, cu siguranta nu o sa mai cresti foarte mult aprox. 5 max. 10 cm pana la varsta de 19 ani. Deoarece corpul tau se dezvolta inca iar la varsta asta ai nevoie de un sport gen: volei, handball sau basket. Nu te prosti ca altii de la o varsta atat de frageda sa faci sala. Acolo ridici greutati si altele, acolo iti intaresti muschii nu iti dezvolti organismul frumos. Spor la treaba si sper sa tii cont de sfat! Fundita>?