| Maaaary a întrebat:

Am incercat sa votez gen : " amuzant sau folositor" si imi spune ca nu pot vota finca sunt junior... Cum adica? La ce se refera? Este vorba ca sunt de putin timp logata?

Răspuns Câştigător
| Eღilia62 a răspuns:

Esti junior adica nu ai 100 de raspunsuri
S-a hotarat impartirea membrilor in 2 categorii : juniori si seniori.Un membru junior ramane membru junior pana la momentul in care scrie 100 de raspunsuri. Cu un minim de 10 zile de juniorat(tu ai trecut de 10 zile de la inscriere)
Ce nu poti sa faci ca membru junior.

- nu poti sa postezi pe chat

- nu poti sa votezi si sa raportezi

- nu poti trimiti mesaje private

Aici s-a anuntat modificarea http://www.tpu.ro/blog/?p=2183

6 răspunsuri:
| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns:

Esti junioara pentru ca ai dat mai putin de 100 de raspunsuri.Toti cei care dau mai putin de 100 de raspunsuri,sunt numiti "juniori" si li se restrictioneaza accesul la unele lucruri pe site,cum ar fi datul voturilor, raportatul intrebarilor, vorbitul pe chat.Astea sunt noile reguli, citeste mai multe aici: http://www.tpu.ro/blog/?p=2183

| TrixLove a răspuns:

Este vb de experienta pe care o ai...de punctele si voturile pe care le-ai acumulat, de raspunsurile castigatoare pe care le ai ( funditzele) si de timpul pe care il ai. Eu sunt de prin februarie-martie. Deci nu mai sunt junior si din cauza asta, dar si din cauza ca am multe raspunsuri castigatoare. Ai rabdare si da cat mai multe raspunsuri corecte si ajuta cat mai multa lume. Cum fac eu acum. Funda? big hug >big grin

| AllysaDeea a răspuns:

Depinte cate puncte ai, la un anumit numar de puncte mai cresti un grad si tot asa intelegi cand dai la vizualizare cont iti apare acolo in josul pozei ce grad ai de exemplu tu esti junior fundita pliz:*

| alexutz2 a răspuns:

Sall! Junior inseamna ca nu ai destule puncte sa treci la urmatoarea etapa seniori dar mie niciodata numia aparut acest lucru sa nu pot vota datorita ca sunt junior

| Bogdana91 a răspuns:

Xorryx, cersind ai reusit sa ai atatea funde?

| Maaaary explică:

Multumesc ca mi-ati raspuns