In primul rand, cumpara jocul original, nu il pirata, sau in cel mai rau caz ia-l de la cineva care il are in original sau descarca din alta parte.
Iar daca il ai in original, verifica daca cerintele minime de sistem ale jocului se potrivesc cu sistemul tau si daca se potrivesc sau ai un calculator mai performant decat cerintele minime ale jocului vezi ca undeva pe carcasa sau inauntru carcasei ar trebui sa fie un site pe care sa te duci(o varianta pe care ti-o recomand), un nr la care sa apelezi sau chiar (de obicei in carticica din carcasa jocului) o carticica cu FAQ (intrebari puse des) adica sunt la raspunsuri la intrebari care au mai fost puse de mai multi useri... implicit si rezolvarea unor probleme ca a ta.
Daca il ai in original si calculatorul tau e mai putin performant decat cerintele minime cerute de joc ai dat banii degeaba pe el, poti sa il faci cadou cuiva sau sa il vinzi, pentru ca nu are cum sa iti mearga...ar mai fi o solutie dar ma indoiesc ca o sa dai bani pe un calculator mai performant doar pentru ca nu poti juca un joc.
Daca il ai piratat, si ai mai incercat sa il instalezi din alte parti si tot nu ti-a mers, cauta pe google "the sims hot date minimum requirements" si faci la fel cum am mentionat mai sus.
Trebuie reinstalat. Daca nu ai nevoie de propriul CD.sunt si cazuri din astea la unele jocuri.
sper ca am fost de folos :d
Cum ai reusit de l-ai instalat la mine spune ca nu este ni un sims in calculator da-mi raspunsul pe id mess/mail:hapenciuc_george@yahoo.com
Si poti sa-mi dai si mie modulul? te roggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg
Davyduchiha2001 întreabă: