| Cristina788 a întrebat:

Am intrat pe hi5 lu un baiat ca m-a rugat sa-i las comm la poze, si avea acolo o poza in care statea ganditor, la care unu i-a lasat comm si i-a scris: se gandea la Andreea... la care un baiat Bogdan' i-a zis: sunt Andreea, vai iubire ce bine arati! deci il lua la misto, si el a adaugat comm si i-a zis: ba termina-te, nu te mai prosti. La care ala spunea De ce mai iubi nu ma mai iubesti? sunt eu Andreea iubirea ta! la care el i-a zis: da poti sa taci naiba o data? Deci ce inseamna asta? chiar simte ceva pentru fata aia? ca doar Bogdan ala nu il lua degeaba la misto, sau nu simte nimic? Voi ce ziceti? dupa convorbirea lor?

6 răspunsuri:
| Symona a răspuns:

Cred ca da sau se poate sa nu fie asa... poate ca doar el le spusese mai demult ca i-a placut de acea fata iar ei faceu misto de el pe aceasta temathinking

| RomanMandruPanaMor a răspuns:

Pai eu cred ca baiatu (al cui era certat) cu acea andreea si nu mai vroia sa mai auda de acea fata, crede-ma ca stiu cum ii

| Pământul a răspuns:

In viziuna mea, posibilitatile sunt infinite si echivalent probabile. Acea conversatie n'ar trebui interpretata in vreun fel.

| 16.laura.16 a răspuns:

Poate ca are pur si simplu o problema cu Bogdan. Si bogdan cu el. Atat, nu tebuie sa interpretezi! Cred ca iti place putin de el, de aceea te agiti dar cel mai bine e sa-i arati asta! Succeshappy

| siwel a răspuns:

Probabil avea chef.
Poate o berica in plus. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mamaaa, ce copii sunteti