Parerea mea este sa nu pui baza in aceste relatii, nu ai de unde sa stii cine minte si cine spune adevarul, cunosc pe cineva in jur de 45 de ani, casatorit cu 2 copii mari care a aburit o fata de 18 ani si se distra grozav pe seama ei cand aceasta ii spunea ca il iubeste si ca nu mai poate trai fara el.Cauta un baiat in lumea reala sa va puteti intalni cand aveti chef, sa va plimbati, puteti vorbi si pe net, dar macar stii cum arata, cu ce se ocupa, ce varsta are.
Atunci apeleaza la solutia de mijloc. Ia id-ul unei prietene cu care se intelege bine si descoase-o discret cu privire la el
Informatia aia de acolo poate asa a pus-o la nimereala, ori a fost cu o fata si s-a despartit de ea[asa se explica si descrierile acelea] si a uitat sa schimbe acolo, sa spuna ca este singur.eu zic, daca tot il placi asa mult, sa-i ceri id-ul printr-un mesaj privat si sa vorbesti mai multe pe mess. poate cine stie, va cuplati incercarea moarte n-are
bafta:*
Ei bine, băieţii de pe hi5 nu sunt întotdeauna serioşi, sinceri.Ca să nu "cadă într-o lumină proastă" ca să spun aşa, aleg asta.Eu am o prietenă bună, care este mai mică, are 14 ani şi la hi5 scrie "Căsătorită". Am întrebat-o de ce şi a zis "La mişto " Deci. nu te poţi lua după asta.Conversează cu el şi aşa ajunge la subiectul "Relaţie" şi poţi afla mai multe, dacă nu ai id-ul lui, cerei-l într-un mesaj privat.Nu păţeşti nimic dacă încerci, dacă vă veţi plăcea reciproc, poate, veţi fi împreună. Niciodată nu poţi ştii ce te aşteaptă în viitor.Succes!
N-ai de unde sa stii. Poate ca are sau poate ca avea da a uitat sa modifice acest detaliu. Intreaba-l.
Pai de exemplu eu am la hi5 la relatie "casatorita" la localitate "Fushun China" la varsta 109 si la limbi straine tate care le puteam selecta
deci...nu te lua dupa ce scrie pe hi5
anonim_4396 întreabă: