| Andreea9222 a întrebat:

Am luat o poza de pe net si vreau sa o pun ca si fundal la desktop.Cum fac?
funda, urgent

Răspuns Câştigător
| Nicoleta_7799 a răspuns:

Este foarte simplu: Dai click dreapta pe poza respectiva si apoi "set as background", iar apoi imaginea se va seta singura ca si fundal.
Sper ca te-am ajutat! happy

9 răspunsuri:
| Bog15 a răspuns:

Intra in poza, da click dreapta, set as desktop background

| arhanghelu a răspuns:

Daca ai downloadat-o corect, dai click dreapta pe ea -set as desktop backgroundwinking

| myself a răspuns:

Deschizi poza dai dupa aia click dreapta pe ia si o sa ai optiunea dai click pe ea si gata

| mgtow a răspuns:

La acea poza care ai luat-o de pe net. ii dai click dreapta si apoi (set as desktop blackground)

| Doloresidk a răspuns:

Click dreapta, alegi "properties"
apoi eticheta cu "desktop"
apesi pe butonul "browse" si iti alegi poza respectiva
apoi dai "ok"
Eu ti-am scris pasii care trebuie urmati pentru Windows XP...pentru alte windows`uri s`ar putea sa fie alt format, dar cam aceleasi optiuni.
Bafta!

| tomyk a răspuns:

.1.faci un folder pe desktop si iti bagi poza acolo.2. apesi click/ul drept si cauti pe acolo propietati.3. dupa ce ai apasat pe propietati cauti pe acolo pe sus si apesi pe Desktop.4.pe acolo o sa gasesti un buton adica browse si apesi pe el.5.o sa gasesti in stanga mai multe dar tu cauti in coloana respectiva Desktop.6. Dupa ce apesi pe el o sa vezi acolo folderul de care ti/am spus la pasul1.7.apesi pe folder si pe poza.8.o sa iti vezi poza acolo si apesi pe apply.Asta e tot... uffff am obosit. FUNDA!happy

| marymarly29 a răspuns:

Fa un clic pe butonul din dreapta a mausului si pe a 4- a voce da un clic pe butonul stang al mausului. sper ca te-am ajutat

| ZaKid a răspuns:

Click dreapta pe poza si iti va aparea mai multe optiuni.
Tu apesi pe "set as background" si apoi acea imagine se va pune automat pe fundat.
sper ca ti-am fost de folos xD

| tomyk a răspuns:

Asta doar pentru xp