| kristy_7612 a întrebat:

Am mare nevoie de un sfat. De ceva timp imi place un baiat. Prima data am crezut ca e doar ceva trecator adr acum mi-am dat seama ca chiar imi place. Cred ca are prietena. Ce sa fac? Cum sa'i spun?

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Parerea mea sincera si personala e sa il lasi in pace daca tii la el.Are prietena si poate e fericit alaturi de ea. O relatie frumoasa nu se construieste pe ruinile alteiahappy
Asa e, inimii nu ii poti porunci dar gandeste-te ca daca ai constiinta aceasta nu te va lasa sa fii fericita cu el stiind ca o fata sufera din cauza ta

3 răspunsuri:
| alexandrapoiana a răspuns:

Gaseste un moment in care sa fiti doar voi doi si spune-i, apoi urmareste-i reactia. Eu asa am facut si am avut surpriza sa ma ia in brate si sa ma sarute happy Deci nu lasa timpul sa treaca

| Boo a răspuns:

Mai intai incearca sa comunici mai mult cu el.sa va imprieteniti mai bine.sa vezi cum e...si asa sa-i arati ca nu`ti este indiferent.si cand te convingi ca e momentul ii spui.

| Gise a răspuns:

Pai daca are prietena, eu zis ca stai cuminte big grin Pentru ca nici tie nu ti-ar place sa se bage cineva in relatia ta happy intereseaza-te mai bine si daca e solo nu mai astepta si spune-i ce simnti pentru el happy