1-Daca ai viteza buna de upload atunci ai putea sa uploadezi pe site-uri de upload si sa pastrezi link-ul.(daca iti faci cont aici iti raman link-urile inregistrate pe cont : http://fisierulmeu.ro/ )
2-Cumpara un hard extern si punele pe el.
3-Metoda cu dvd-urile.
Va multumesc pentru raspunsuri insa nu ati inteles. Nu e vorba ca nu am memorie in calculator... vreau sa economisesc spatiul de pe dvd-uri si sa incapa mai multe chestii pe el (vreau sa le pun pe dvd pentru a fi mai in siguranta pentru ca am patit ca mi s-a stricat calculatorul si am pierdut ce aveam pe el). Deci ceva metoda de a ocupa mai putin spatiu pe dvd
Ceea ce vrei tu e aproape imposibil cu tehnicile obisnuite pe care le ai la dispozitie, ba inca si de cunostintele pe care le detii in domenil IT.Raspuns: exista, dar in timpul pe care l-ai petrece stand sa codifici, sa arhivezi, etc., etc., mai bine le l-ai asa si le pui pe niste blue-ray-uri sau dvd-uri normale, ce preferi si ce ai la dispozitie.In ceea ce priveste securitatea ramane de vazut care e modalitatea cea mai sigura de stocare: dvd, hard extern, stick usb, ftp, server, etc...
CaPoNe95 întreabă:
anonim_4396 întreabă: