anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am neaparat nevoie de bani. Am 18 ani, mi-am cautat de lucru insa nu mi-am gasit. Nici la pliante nu am gasit nici nicaieri. Am o luna la dispozitie sa imi strang bani (5 mil). Ce sa fac? Idei?

7 răspunsuri:
| Traianosik a răspuns:

1. Unde cauti de lucru? 2.Pentru ce ai nevoie de bani? 3. Poti sa te angajezi ca vanzatoare la un magazin pentru banii astia. Cauti prin orasul tau unde scriem facem angajari si dai un CV. Sper ca te-am ajutat. Funda?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Traianosik crede-ma ca am umblat din magazin in magazin si am lasat CV-uri si a fel am cautat si pe net si am trimis CV-uri in diverse locuri. Am si lucrat pentru o perioada scurta intr-un magazin alimentar insa nu ma mai putut tine acolo persoana respectiva. Plus ca nu am experienta si toata lumea cere asta...dar daca nimeni nu ma ia unde sa imi mai fac si experienta asta? Deci altceva? Multumesc oricum.

| CASANDRAAAAAAAA a răspuns:

Imprumuta de la parinti/bunici/vecini/prieteni

| carabinierr a răspuns:

Daca reushesti sa faci rost de bani sa imi dai si mie 2mil
ti i dau eu!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@CASANDRAAAAAAAA nu pot sa cer asa suma imprumut.

| dragomirm8011 a răspuns:

Buna, am incercat sa-ti trimit mesaj, dar nu merge pentru ca sunt membru nou. Daca mai ai nevoie de bani, trimite-mi un mail la dragomir. m8011@yahoo.com. Am o propunere obiectiva si daca ma poti ajuta, primesti mai mult decat ai nevoie.

| NicollHellen a răspuns:

Ai nevoie de un venit suplimentar? vrei sa castigi de la 50 de lei in sus, o data la 2 saptamani? (program flexibil) pentru detalii add: ladys. business