| ELEMENT3110 a întrebat:

Am nevoie de ajutor. Am postat pe youtube diferite videouri si o persoana mi-a dat ca nu am drepturi de autor. Acum nu pot sa intru si nici nu pot sterge acel video.Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistit ca nu patesti nimic. De fapt se poate dar e prea mult de munca si in general americanii sunt cei care raporteaza cel mai des si iau masuri impotriva asta. Si eu am primit avertizare cu copyright la asta http://www.youtube.com/watch?v=M8cGqlohjzs, dar video-ul inca e pe youtube, pot sa intru pe cont etc. Totusi sunt curios rau ce-ai postat :))

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai si nu ti se pare cinstit? laughing Iti va fi sters contul. Mare faza, faci altuwinking Nu mai copia videoclipuri, sau daca o faci pune si tu acolo la descriere: I don't own this video and I give credits to the owner of it...

| KodrutZ a răspuns (pentru anonim_4396):

Chestia asta cu I don't own all da credits go to the original creator of the video bla bla, chiar si cu link nu merge decit daca e ala baiet super de treaba. Ca sa iti dau exemplu, era un canal super tare cu muzica mai de nisa, gagiul punea numai clipuri HD cu calitate audio extrem de buna, fara video, si dadea linkuri la casa de discuri/site-ul artistului, plus povestea cu not for profit, credits to bla bla. Dupa o perioada l-au inchis. straight face

| anonim_4396 a răspuns (pentru KodrutZ):

Daca postezi de la artisti/case de discuri celebre e un lucru normal. Aia cauta vizualizari si cum observa ca a calcat vreun user pe bec, fac reclamatie, mai ales ca au drepturi de autor... Dar daca-i postezi videoclipul lui Gheorghe si iti face figura e egal cu 0. Am si eu cont, si eu am primit reclamatie de la unu si tot pot sa intruwinking Depinde ce video a postat cel care a pus intrebarea... Cu cat e mai cautat, cunoscut videoclipul cu atat dispare mai repede daca e postat de altcineva decat cel care il detine laughing)

| KodrutZ a răspuns (pentru anonim_4396):

Am specificat ca era vorba de muzica de nisa, omult mai mult ii ajuta facindu-i cunoscuti decit daca nu i-ar fi pus pe YT deloc. Daca ii postezi clipul lui Gheorghe si el stie cui/cum sa se adreseze, se intimpla aceeasi chestie ca in cazul unei case de discuri.

| ELEMENT3110 explică (pentru anonim_4396):

A deci totul este in regula? Doar se sterge contul?(Daca da pot sa il sterg si eu ce imi pasa ) xD

| anonim_4396 a răspuns (pentru ELEMENT3110):

Stai linistit ca nu patesti nimic. De fapt se poate dar e prea mult de munca si in general americanii sunt cei care raporteaza cel mai des si iau masuri impotriva asta. Si eu am primit avertizare cu copyright la asta http://www.youtube.com/watch?v=M8cGqlohjzs, dar video-ul inca e pe youtube, pot sa intru pe cont etc. Totusi sunt curios rau ce-ai postat :))