Poate e timida,sau e si posibil sa ii fie rusine ca o vede cineva cunoscut,sau nu tine indeajuns la tine, nu stie sa isi exprime ce simte.Cel mai bine ar fi sa discuti deschis cu ea, aici nu o sa-ti fie rezolvata problema.
Parintii ei stiu ca ea are o relatie cu tine? Daca nu, atunci mai gandeste-te si tu.
Ori timida, ori ii e frica sa n-o vada cineva care s-o parasca parintilor sau chiar adevaratului iubit, caz in care pe tine te-ar insela Discuta problema cu ea si iti vei da seama din reactia ei cat de cat...
Poate e mai timida decat crezi... orice fata e timida mai ales cand e vorba de asta...si nici eu nu inteleg dc vorbeste cu baietii mai mult decat cu fetele
May! o intrebare parinti ei stiu de relatia voastra? stii exista varianta sa-i fie frica sa nu o vada cineva care ar puteas`o parasca la parinti (in cazu in care acestia nu stiu ) si varianta ca e rusinoasa si nu stie cum ar reactiona o persoana cunoscuta daca ar vede`o cu tine de mana. e posibil orke, dar ai incercat sa o intrebi pe ea de ce nu te saruta si nu te tine de mana in public? poate ea are un motiv mai bun:*. Si eu am trecut prin varianta sa nu afle tata si mama. dar na. fiecare cu problemele lui.