anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de ajutor, de pareri, daca aveti chef sa cititi tot:
Am aproape 16 ani, si am o prietena(aceeasi varsta). Sunt cu ea de aproape 2 ani si va dau un scurt istoric: m-am despartit o data de ea (mai exact ea de mine), si a fost cu unu de la nKm departare si dupa o luna ne-am impacat. E mereu distanta in public, desi cand suntem numai noi 2 e ok, facem detoate(exclus sex, logic). Acum, eu tin foarte mult la ea si este exclusa varianta despartirii, dar e ceva normal sa vorbeasca cu baieti mai mult decat cu fetele, referitor cu relatia mea cu ea? e normal sa nu vrea sa ma pupe in public (adica pe strada mai exact), sa nu vrea sa ma tina de mana? Astept niste raspunsuri va rog! ajutati un biet baietellaughing

Răspuns Câştigător
| Kittynika a răspuns:

Poate e timida,sau e si posibil sa ii fie rusine ca o vede cineva cunoscut,sau nu tine indeajuns la tine, nu stie sa isi exprime ce simte.Cel mai bine ar fi sa discuti deschis cu ea, aici nu o sa-ti fie rezolvata problema.

6 răspunsuri:
| sweetys a răspuns:

Parintii ei stiu ca ea are o relatie cu tine? Daca nu, atunci mai gandeste-te si tu.

| andrei_4094 a răspuns:

Ori timida, ori ii e frica sa n-o vada cineva care s-o parasca parintilor sau chiar adevaratului iubit, caz in care pe tine te-ar insela happy Discuta problema cu ea si iti vei da seama din reactia ei cat de cat...

| Glittărr a răspuns:

Poate e mai timida decat crezi... orice fata e timida mai ales cand e vorba de asta...si nici eu nu inteleg dc vorbeste cu baietii mai mult decat cu fetele

| RaZzzWaNnn a răspuns:

Da ...stie toata lumea

| CrinaS a răspuns:

Inseamna ca ii este rusine cu tinewinking

| Dydyy_9269 a răspuns:

May! o intrebare parinti ei stiu de relatia voastra? stii exista varianta sa-i fie frica sa nu o vada cineva care ar puteas`o parasca la parinti (in cazu in care acestia nu stiu ) si varianta ca e rusinoasa si nu stie cum ar reactiona o persoana cunoscuta daca ar vede`o cu tine de mana. e posibil orke, dar ai incercat sa o intrebi pe ea de ce nu te saruta si nu te tine de mana in public? poate ea are un motiv mai bun:*. Si eu am trecut prin varianta sa nu afle tata si mama. dar na. fiecare cu problemele luikiss.