Pe moment doar astea imi vin:
1.Nu aruncati gunoaiele la intamplare pentru a nu distruge mediul inconjurator.
2.Nu poluati mediul fonic sau in orice alt fel pentru a nu deranja pe nimeni si pentru ca sa nu fii si tu la randul tau deranjat.
3.Nu defrisati padurile ele ne ofera atat de mult pretuitul oxigen!
4.Nu aruncati orice tip de substanta intr-un loc neamenajat ca un rau sau un lac pentru a nu distruge acel ecosistem!
5.Nu lasati ambalaje,sticle,pungi,etc in locurile in care v-ati distrat, ati mancat, ati stat pentru a mentine globul curat!
6.Nu distrugeti casa unor vietuitoare pentru a nu ajunge si voi in postura de a va fi distrusa casa la randul ei!
7.Nu taiati copacii care ne ofera viata noi trebuie sa le dam lor viata pentru a ne-o mentine pe a noastra!
8.Nu distrugeti spatiul verde pentru a construi ceva care avem deja si de care ne putem lipsi mai mult decat orice!
9.Nu aruncati pe jos gunoaie pentru a nu face Pamantul o groapa de gunoi!
10.Nu distrugeti ceva ce nu veti putea construi inapoi ca o padure, un lac, un parc pentru a mai avea si noi ceilalti un loc in care sa respiram un aer proaspat nu cel al motoarelor si al substanetelor chimice ce ne fac numai rau!
Astea mi-au venit acum daca mai ai mai pune si tu Bafta
Simplu - Dumnezeu stie El de ce a pus copacul acolo - il tai - o sa ai necazuri cu zapada, apa... etc - le vei avea pe toate in sufragerie
Mi-ai dat o idee, ce ar fi sa faci un fel de nou decalog:
1. Eu sunt natura ta, sa nu imi schimbi peisajele, nici sa construiesti pe mine.
2. Sa nu faci din copaci lemn cioplit, si nici din alte materiale si nici sa nu le arunci inutil
Te gandesti si tu pentru urmatoarele 8.
anonim_4396 întreabă: