| GreenBubbleLove a întrebat:

Am nevoie de ajutor! Sunt in clasa a6a si in toti cei 6 ani la scoala mi-a placut de un baiat.Prolema e ca azi am facut o mare prostie.Totul a inceput cand eu am facut o gluma pe seama lui si nu am vrut sa o ia personal dar el s-a suparat si mi-a dat cu piciorul in ghiozdan.Atunci eu m-am enervat si i-am tras o palma peste fatasad. Atunci nu am mai stiut ce sa fac si ce sa zic asa ca nu m-am uitat in ochii lui si am plecat.Problema e ca nu ma intalnesc cu el decat la scoala avand in vedere ca eu nu prea ies afara si nici nu cred ca el ma placesadCe sa fac?crying

Răspuns Câştigător
| Criiss16 a răspuns:

Buna. Ai facut lucruri fara sa te gandesti, nu cred ca era nevoie de acea palma. Maine la scoala, in pauza, il chemi si ii spuis ca iti pare rau, ca nu ai vrut sa ia acea gluma personal si ca nu te-ai gandit atunci cand i-ai dat palma aceea. Nu stiu, spune-i adevarul. Probabil te va intelege. Incearcarea moarte n-are. Sper ca ti-am fost de folos! (:

3 răspunsuri:
| alinutzaap a răspuns:

Coportate normal.adica mnoa ca si cum nnu s-a intamplat nimic.dar totusi nu trebuia sa-i dai nici tu o palma nici el cu piciorul in ghiozdahappysi mai bine cereti scuze...ii spui ca a fost o gluma si ca nu credeai ca se va supara...bafta:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca s-a suparat o sa ii treaca. Si eu m-am certat de multe ori cu colegii si peste o zi, doua glumeam si radeam impreuna de parca nu se intamplase nimic niciodata.

| Criiss16 a răspuns (pentru Criiss16):

Multumesc de fundita! Ma bucut ca ti-am fost de ajutor!