Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Poti sa zici ca bunica a mankat lupu...sau ca scufita rosie sia mankat mama si a venit lupu sa o ajute sa o scoata din burta. poti zice ca e 1 aprilie si ca isi fac farse...etc
Mama sa ii spuna scufitei sa ii duca bunicii o tuica fiarta ca e racita. Scufita ia saculetul si pleaca.La intalnirea cu lupul, intreband'o ce are in saculet, scufita ii arata sticluta cu tuica.Lupu ii propune sa mearga amandoi la el acasa si sa faca o bauta[sau sa se distreze]. Scufita accepta si pleaca amandoi. Ajunsi la casa lupului, se pun amandoi pe baut, dupa care se imbata si adorm. Bunica o astepta nerabdatoare, dar vazand ca nu mai ajunge, s-a gandit ca este iar mana lupuli ca si data trecuta, cu vinul. Ea a plecat spre casa lupului.Cand a ajuns, Scufita si lupul dormeau dusi. Ea, fiindu'i foame, i'a mancat pe amandoi si s-a culcat linistita.
Zi însorită de vară. Pădurea răsună de ciripitul păsărelelor, florile îşi arată pline de mândrie rochiţele lor din petale colorate, şi toate animăluţele pădurii forfotesc zorite. Pe o cărare, Scufiţa Roşie merge cântând veselă. Din când în când se opreşte să culeagă flori pentru bunica. Lupul, care tocmai trecea pe-acolo, o vede şi se îndreaptă spre ea:
- Ooooo! Bună ziua Scufiţă Roşie.
- Bună ziua lupule.
- Încotro Scufiţă Roşie?
- La bunica.
- Zăăăău? Şi de ce eşti aşa înfofolită? Ce ţi-ai pus tichia aia pe cap pe căldura asta?
- Nu e tichie, e scufiţă.
- Ha, ha, ha, tichie, scufiţă, tot aia e şi dă-o jos odată că eşti caraghioasă: soare, flori… şi tu cu căciulă. parca-i fi pompierul atomic! Ha ha ha! Şi zici că mergi la bunica? De ce?
- Este bolnavă.
- Mofturi! Truc învechit! Zice si ea aşa, ca sa te facă să vii s-o vezi… că altfeeel, nu te vede cu anii. Nepoată rea ce eşti!
- Lupule, dar eu…
- Nici un eu. Hai nu mai pierde vremea şi du-te că i s-au lungit urechile de când te aşteaptă, şi pe urmă zici că sunt eu în pat!
- Pai nu te duci tu înainte? Că în poveste se spune că tu ajungi înaintea mea şi o înghiţi!
- Ha, ha! Ce, sunt fraier? Să-mi rup dinţii în proteza ei? Hai să fim serioşi. Eu sunt un lup care se respectă. Prefer sarmalele caprei!
- Sarmalele caprei? O să vezi ce-ai să păţeşti!
- Să crezi tu. Sunt invitatul ei fiindcă am avut grijă de obraznicii ei de iezi cât a fost plecată.
- Ce-ai făcut? Lupule, povesteşte-mi şi mie. Te roooog!
- Stii ce, Tichie Roşie sau Scufiţă cum ţi-o zice? Eu nu umblu „truli-creanga-pierde-vară" ca tine. Sunt aşteptat şi nu vreau să mi se răcească sarmalele, dar ca să nu zici că sunt un lup rău, voi trece mai târziu pe la bunica, că poate ajungi şi tu până atunci şi-ţi povestesc cum m-am descurcat cu iezii.Hai. drum bun, pa!
- Pa, lupule, pa!
Sau
Într-o zi frumoasă de vară Scufiţă Roşie s-a dus la bunica ei. Pe drum s-a întâlnit cu Lupul.
- Ooooo! Bună ziua Scufiţă Roşie!
- Bună ziua Lupule.
- Încotro Scufiţă Roşie?
- La bunica.
-De ce ţi-ai pus căciula aia pe cap pe căldura asta?
-Nu e căciulă, e scufiţă.
- Ha, ha, ha, căciulă, scufiţă, tot aia e şi dă-o jos odată că eşti caraghioasă: soare, flori… şi tu cu căciulă. parca-i fi pompierul atomic! Ha ha ha! Şi zici că mergi la bunica? Şi ce duci la ea?
-Păi bunica mea cam are fiţe şi nu se mulţumeşte numai cu un telefon LG GT505 şi cu un Nikon D5000.
- Scufiţă Roşie eu trebiue să plec ne mai întălnim la Iulius Mall.Pa.
- Pa, lupule, pa!
Scufiţă Roşie a tot mers, a mers până când ajuns la casa bunicii. Acolo Scufiţă Roşie a auzit un strigăt:
-Hai repede Scufiţă Roşie!
-Vin acum!
Scufiţă Roşie s-a speriat foarte tare, fiindcă nu a ştiut ce s-a întâmplat. Când a intrat în camera bunicii a văzut că ea de fapt stătea în faţa laptopului.
-Haide Scufiţă Roşie, am descoperit un site unde scrie că s-a deschis noul salon de tuns cu numele Nony. Vreau să mergem acolo, să mă tund, iar după aceea să ne ducem să i-mi facă manichiura, pe urmă la discotecă.
-Bine bunico, cum vrei. Chem un taxi şi mergem.
În zece minute a venit taxiul şi ne-a dus chiar în faţa noului salon.
-Eu vreau o frizură Emo- a spus bunica.
-În douăzeci de minute sunteţi gata – a spus coafeza.
-Bine fetiţa mea- a spus bunica când a terminat cu coafura- putem să mergem la salonul de manichiură.
- E foarte aproape salonul de manichiură, deci mergem pe jos! –a spus fetiţa.
Am trecut strada şi am intrat în următorul salon de înfrumuseţare.
-Eu aşi vrea să-mi faceţi Manichiură Franţuzească.
-Bine vă fac. Vreţi şi o floare pe ea?-a întrebat doamna manichiuristă.
-Nu, că nu se potriveşte cu fusta mea în dungi!
După ce în sfârşit bunica s-a simţit frumoasă, fetiţa a întrebat-o pe bunică?
-Iar acum unde mergem?
-Acum mergem să-mi cumpăr un ATV!
- Ce vrei să-ţi cumperi? Mai bine î-ţi iei un Hell şi o să ai energie la discotecă.
-Dar ce zici, mi se potriveşte parfumul Roberto Cavalli cu rujul meu ColorTrend?-a întrebat bunica.
-Da, se potrivesc de minune, sunt foarte bune.Hai să mergem!
La discotecă băieţii dansau BREAKDANS. Bunica şi-a băut Hell-ul şi a început să danseze HIP-HOP.
Scufiţă Roşie a avut o zi plină de distracţie.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (18.119.122.241) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro