| low.edit a întrebat:

Am nevoie de cineva care stie germana! need help! mi-a zis cineva asta "Zeig mir deine pflaume" ce inseamna? need help. vreau un raspuns coerent!

14 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Aia e translatie tip google. Este o expresie. Inseamna buna draga, sau ceva de genul cred.

| Bacemi a răspuns:

Cred ca brigitta are dreptate. E o expresie folosita pentru a face misto de oameni. Cand cineva te intreaba ce inseamna tu ii spune ca am zis doar buna draga laughing

| Catalion a răspuns:

Google translator a tradus asta: Arata-mi dvs. de prune
Aiurea, dar google o fi tradus gresit sau acel cineva a scris o prostie la nimereala.

| alex2009 a răspuns:

Foloseste google transleit poti traduce in, din o gramada de limbi

| Brigitta a răspuns:

In ordine asta: arata mie a ta pruna happy

| Brigitta a răspuns:

Daca te gandeai la cei de la Tokio Hotel, au glumit cand au tradus ``hello sunshine`` laughing

| Kidu a răspuns:

Am nevoie de ajutor=Ich brauche hilfe

| Kidu a răspuns:

Arata-mi dvs. de prunelaughing
cam asta ar insemna, ciudatthinking
Si m-am cam incurcat, n-am citit bine intrebarea, si am crezut ca vrei sa afli cum se spune la "am nevoie de ajutor"
in germanablushing
laughing
pa-pahee hee

| BiiBiis a răspuns:

Scuze de dublu post.

| BiiBiis a răspuns:

"Eu vad prunele tale"... Sau "arata-mi prunele tale" ceva pe acolo oricum happy

| luizza95 a răspuns:

Inseamna aratami prunul tau.Nu stiu cum vrei sa interpretezi dar nu cred ca se referea la arbore. Sper sa te ajute.

| Irina a răspuns:

Din cate stiu pflaume inseamna "prune" si zeig = a arata. deci.

| machupicchu a răspuns:

" Arata-mi prunele tale", ce vrea sa spuna prin cuvantul "prune", numai tu poti sa intuiesti... Succes. si nu mai permite glume. de la oricine.

| gigijudit a răspuns:

Pentru Edit,
persoana respectiva ti-a zis:arata-mi prana ta, cu dublu sens adica si "vulva" sau "pasarica" ta.Destul de obraznic, sau nu?