A, si inca ceva.
vezi ca poti face rost de niste licori care te intineresc.
le cumperi cu punctele alea care le faci cand esti fericit, sau cand iti indeplinesti obiectivele, nu mai stiu exact. l-am jucat acum foarte mult timp.
Aging x (unde x este on sau off): Simsii nu imbatranesc
deleteAllCharacters: Stergi toti simsii din unghiul camerei vecinilor
exit: inchizi consola
expand: Maresti consola
help: Lista tuturor codurilor
help x (unde x este codul cautat): Afiseaza informatiile codului dorit
kaching: +1000 Sim bucks
motherlode: +50000 Sim bucks
StretchSkeleton: Modifici talia simsilor
vsync x (unde x este on sau off): Activezi sincronizarea pe verticala
boolprop displayNeighborhoodRoadsWithModel (True/False): Activezi/dezactivezi podurile din vecinatate
boolprop displayNeighborhoodProps (True/False): Activezi/dezactivezi imobilele din vecinatate
boolprop objectShadows (True/False): Activezi/dezactivezi umbrele obiectelor din exterior
boolprop displayNeighborhoodRoads (True/False): Activezi/dezactivezi drumurile din vecinatate
boolProp guob (True/False): Activezi/dezactivezi umbrele obiectelor din interior
boolprop displayNeighborhoodWater (True/False): Activezi/dezactivezi sursele de apa din vecinatate
boolprop displayNeighborhoodFlora (True/False): Activezi/dezactivezi copacii din vecinatate
boolprop carsCompact (True/False): Activezi/dezactivezi detaliile masinilor din imprejurimi
boolprop renderSelectedSimLevel (True/False): Activezi/dezactivezi functia prin care zidurile nu mai taie simsul selectat
boolProp displayPaths (True/False): Activezi/dezactivezi functia prin care vezi drumurile pe care le iau simsii
boolProp simShadows (True/False): Activezi/dezactivezi umbrele simsilor
intProp maxNumOfVisitingSims 8: Inviti mai multa lume la petreceri
boolProp snapObjectsToGrid true/false: Activezi/dezactivezi functia prin care plasezi obiectele dincolo de grid
social_debug: Previi reactiile sociale
nosound: Dezactivezi sunetul
f: Modul full screen
r[lungime]x[latime]: Alegi rezolutia
w: Modul window
maxmotives: Stare de fericire a personajului selectat
familyfunds (numele de familie al familiei) xxxx: iti da orice suma de bani vrei pentru orice familie de simsi (unde xxxx este suma pe care o doresti).
Dar numai daca dai fundita plss:*! pentru a nu imbatrani niciodata :aging on,, si pentru a imbatrani aging off... dar mai stiu cateva : pentru modificarea taliei :stretch skeleton! Acum da-mi fundita
Am nevoie si eu de un joc sims ajutati-ma va rog si pe mine macar sims2 daca puteti va rog