| PanaitAnaSofia a întrebat:

Am nevoie de niște idei.Peste o săptămână este ziua de naștere a unei prietene, dar nu știu ce să-i iau.Am întrebat-o ce și-ar dori, dar a spus că nu știe.Haine are destule(două dulapuri pline). Menționez că face 11 ani,eu sunt de o seamă cu ea. Jucării nu, e prea mare.Jocurile i-ar plăcea,dar mi-ați putea recomanda niște jocuri exacte (în niciun caz "Nu te supăra, frate" sau "Monopoly")

Răspuns Câştigător
| ArinaWolf a răspuns:

Cel mai bine e sa ii faci ceva personalizat, amuzant! O persoana nu o sa tina minte o bluza primita cadou dar o sa tina minte o cutie de tic-tac pe care ai lipit o eticheta "caca de om de zapada"
Eu spun sa ii faci un cadou amuzant. Poti de exemplu sa faci multe cutii din hartie colorata si de fiecare data cand rupe/deschide o cutie, pe urmatoarea sa fie texte de genul "aproape ai ajuns", "mai cauta", "inca putin", "o sa merite, promit" si asa mai departe si in ultima cutiuta poti pune niste dulciuri si poti inveli si acele dulciuri in hartie colorata si diverse texte, de exemplu: pe o ciocolata poti scrie "desert cosmic cu ciuperci extraterestre" sau pe o punga de jeleuri "viermi radioactivi de pe meteoritul afla" etc
Sper ca te-am ajutat si distractie placuta la petrecerea ei!

0 răspunsuri: