Te-ai gandit ce ai sa faci in viitor? Daca acesta include si pictura ori ai talent si idei pe care crezi ca nu le mai are nimeni, atunci efortul merita. Te-ai gandit sa mergi de mai putine ori pe saptamana, ori cursurile sa dureze mai putin? Insa daca pictura este doar un moft... nu are rost ca asta sa iti strice rezultatele la scoala.(stiu ca din ce am spus nu pare, dar si eu pictez. poate ai vrea sa vorbim si sa facem schimb de opinii)
Diminuează numărul orelor pentru pictură la jumătate o oră jumate de trei ori pe săptămână nu e aşa mult. Sau eventual fă în weekend mai mult timp. E păcat să renunţi la ceva ce-ţi place şi cine ştie poate chiar ai un viitor din asta! Baftă!
@ Dina, la tine e bine cu gramatica! Am văzut cazuri grave, aşa că pot spune că eşti ok !
Intreaba daca nu se poate sa te duci doar odata sau maxim de doua ori sau daca te duci de 3 ori sa stai doar 2 ore...
altfel renunta.Scoala e mult mai importanta! Succes!>
Gandeste-te ce te ajuta pe viitor mai mult. Pictura, sau scoala? Gandeste-te daca ai sanse ca pictorita.
Poti sa incerci o perioada sa vezi daca faci fata.Sunt persoane cu un program mult mai incarcat si cu greutati, care provin din familii sarace, si care invata foarte bine la scoala.
Vezi si tu daca faci sau nu fata.
Daca vezi ca situatia ta scolara nu e asa de buna, eu zic sa renunti o perioada la pictura, sau sa diminuezi numarul de ore.
:* Papa
Nu mai scriti atita despre gramaticaa ca m-am saturat, de ce fiecare imi face observatii, cum pot asa scriu.Nu puteti sa va ginditi asta numai pentru voi dar nu sa-mi spuneti si mie, la fiecare intrebare este cite un utilizator care imi scrie ca trebuie sa scriu mai frumos, sau sa pun semne de punctuatie sau sa frecventez gramatica.Am crezut ca aici pe TPU o sa fiu sustinuta si ajutata dar nu e asa, din pacate sunt tratata foarte urit...
Pai poti sa te duci mai rar in timpul scolii la pictura. Si eu am renuntat tot din cauza ca imi ramanea prea putin timp liber
Yurisa întreabă: