Incearca pe http://sweety-things.weebly.com/
uite unele:)
(*)orice femeie are langa ea barbatul care si-l doreste. dar numai o femeie inteligenta are langa ea barbatul pe care altele si-l doresc;)
"Sh Va Plange Neincetat, dOrindu`sh s` Fi Uitat…Leganandu`I Durerea O Stea, O Mangaie cU Raza Sa!:! :x"
"M`am nascut sa joc pervers dar nu sunt pe interes sunt mikutza si versata de toate invidiata ochii caprui si pielea fina pentru tine sunt regina.:x"
Ce`ai patSith fetita de te uitSi asa la mine`? Ai ceva Q mine`? Sau e doar thema de sine ca`s mai bOona decat tine`?
Parfum scump, tOcuri inalthe, parul e lasath pe spathe. Ar fi cazul sa te trezestila realitathe. Frathe?! Ea e unica, nu e ca celelalte!
"Cand ai s`o pierzi ai sa vezi ca iti e greu fara ea. fara febletzea tha:x:-j"
Ai Grija De Tine :x Sau Mai Bine Ai Grija De Tarfa Ta. Ai Grija De Ce`o Sa Faca, Cu Cine Pleaca;) Ai Grija De Tarfa Ta Ca Te Doare Inima Cand Te Uiti La Poza Mea :))):X""
"Nu'ti Spun Ca Altele: " TE ROG NU MA UITA:( "... Eu Iti Spun: " UITA'MA DE VEI PUTEA, DAR AI GRIJA K VIata FARA MINE E MAI GREA;) ""
[sper sa-ti fie de ajtor:*] funda?:d
Nu plange ca s-a terminat ci zambeste ca te-ai scapat!
In dragoste, sa nu faci din durerea altuia fericirea ta…
hmmm. ai parfumul meu in bluza ta, si stilul meu in mintea ta,vei cauta privirea mea in fiecare EA din viata taoh go on…
M`ai vanduth`cand ai avut`Ocazia` Io`NU te vand`. te dau degeaba
Imi place vrajeala ta.dar sa nu intelegi gresit. daca ti-am zambit nu inseamna ca m-ai prostit."
Nu mai e Ea! Fetita ce tacea! Astazi iti spun PA,ieri poate imi pasa.
Te uiti la ea,dar ma vezi pe mine o atingi pe ea, dar ma simti pe mine ma vrei pe mine, dar te multumesti cu ea niciuna ca mine, 1000 ca ea!
Elegant, dar ce e dincolo de fata asta, stiu doar cei pe care i'am facut sa planga'n viata asta.
...
http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-2016.html
Te rog sa ma lasi.si sa-ti vezi de trebuie ta chiar daca ai slabit nu mai ai loc in inima mea asta e d-ala de adio
Am invatat sa respect, ea respecta doar banii, Am invatat sa lupt singura, ea e zero fara tati si mami! Ramai cu ea stii ca tu aï ales. Eu am acum drumul meu, al tau e-n celelalt sens!
Mai stii? Iti placea sa o vezi razand. Ea tot cu zambetul a ramas, tu tot cu ea in gand.
Sh te gandesti inainte sa pleci cu alta. Ca sunt baieti care o vor pe a ta!
Cu tine vrea o zi, Cu mine o viata, Eu ii sunt iubita tu ramai o zdreanta
Daca mai vrei anunta-ma! :*
Pa-pa! :*