Moartea tinand in brate Pamantul inconjurat de flacari /niste oua prajite intr-un cuib/ Pamantul intr-un cuptor cu microunde(eventual si timpul ramas ) / multi oameni de zapada stand la coada sa cumpere un frigider
Si eu sunt acum in pana de idei, dar sugestiile lui @soseta si @the_end mi se par foarte interesante.
Uite poate mai gasesti ceva aici www.desenatori.ro sau aici www.ratemydrawings.com
Bafta la desenat!
xOxO;))
Daca ai nevoie de ceva simplu poti sa faci o frunza uscata pe toata pagina pe care sa o personalizezi!(eu am facut asa ceva primavara iar profesoara a fost foarte multumita) sau poti face chiar si un copac in mijloc unde se vad cum cad frunzele (daca esti priceputa la desen). Daca alegi copacul te poti uita aici http://dumitruagachi.files.wordpress.com/2009/04/p1181181.jpg numai ca plansa ta trebuie sa fie putin "difreita" redand astfel monotonia inconjuratoare a naturii. Sau o carare pustina cu niste copaci langa folosind mai mult maro (dar sa il combini cu alte culori sa iti iasa ceva mai interesant)! SUCCES
Ma gandesc la un copil in mijlocul pustetati, cu ploaia pete el, el poarta o geaca cu gluga...(gluga este pe cap)...Vad cum cad picuri din cer si sunt niste nori negri... iarba este mare (putin mai in jos de genunchi) Si se vede cum copilul incearca sa gaseasca un adapost...cam asta Apropo. Mia venit pe loc
A ...da...sa nu uit...langa copil este un copac...si se vede cum un traznet se apropie de copac
@mada12... nu prea mi se pare o sugestie atat de reusita, iarba aia mare si copacul duc cu gandul la vegetatie bogata si frumoasa...
Poti incerca sa desenezi efectele climei..de ex la poli unde se topeste gheatza..animalele din zona aia mor...clima excesiva..animale,plante dispar..etc
Eu zic sa desenezi doua maini care cuprind planeta pamant si din marginea foi sa desenezi niste pcaturi de ploaie, sau un copilas si in spatele lui sa desenezi un peisaj. sau sa desenezi un desert cu oameni care mor de caldura, sau o inundatie cu titlul, cerul plange... sunt multe idei. astea dupa mine sunt cele mai reusite
Eu una iti sugerez o idee originala pentru ca va fi mult mai apreciata ai incredere pentru ca eu am incredere in tine sa faci un desen de s-o bagi pe profa n mormant mult succes