anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am niste intrebari pentru cei care joaca Imvu.

1.Deeci. voi cum mai faceti credite?
Ceva metode noi poate.

Cu meetme nu mai merge decat sa transferi maxim 5000 cr. pe un cont. Adica dupa ce ai ajuns la limita asta, nu mai poti face.

2.Cu Refer a Friend nu am incercat, dar vreau sa imi spuneti de cate ori pe zi pot face asta sau daca pot face de cate ori vreau.

3.Cum va cheama pe Imvu? :3

2 răspunsuri:
| OoKidaLoveoO a răspuns:

Pai am o lista intreaga de hackuri pe internet.le-am decarcat si exista! is super o data pe zi poti sa iti faci si maxim 200000 pe hack.Ai grija sa nu transferi mai mult de 50000 de credite ca iti baneaza contul pentru un an intreg! Mi so intamplat eram super tare si m-am facut vip 2 zile cu niste badgeuri.Din pacate contul meu acum este banat. Sper sa asculti ce ti-am zis pentru ca ff multe conturi o fost banate ca o facut mai mut de 55 000 dar pune doar50 000 pe zi.Iti ajunge.Cat despre hacku-ri pai eu nu le dau din cauza ca:
1m-am chinuit un an intreg sa fac rost de ele
2Am dat un cont vip platit de mine pentru ele
3Am mai dat inca 2 conturi dar furate desigur si nu te gandi ca i-am cerut parola.Am hack si pentru parolehappyAm cam 20 conturi si 4 vip.Fa rost si vezi tu

| Te0n4 a răspuns:

Am incercat si eu cu hack, dar nu toate merg... si am dat banii aiurea. Nu-ti recomand sa incerci pentru ca unele programe mai baga si virusi.
1. Alte metode noi eu nu stiu whistling
2. Merge de cate ori vrei pe zi; dar per total, pe un cont, merge sa faci de 20 de ori.