| vadeniuc93 a întrebat:

Am o alta problema cu website-u (iarasi din cauza Internet Explorer-ului). Intrebarea o aveti in imagine http://postimage.org/image/4tbchutrh/ FUNDA*** primului raspuns care ma lamurese :D :P

Răspuns Câştigător
| AlexanderAdrian a răspuns:

In cele mai multe cazuri upgrade-ul la IE8 e solutia. Daca nici asa nu merge, nu exista multe sanse sa rezolvi problema. Doar daca site-ul merge construit cu suport pentru diverse browsere. Astfel de situri au niste foldere speciale care le permite incarcarea normala pe orice fel de browsere. Pentru asta iti trebuie un programator. Daca e vorba de un blog, atunci fisierul CSS are probleme cu IE care vad ca la tine e mai vechi si atunci tot upgrade-ul ar trebui sa rezolve cazul.

| vadeniuc93 explică (pentru AlexanderAdrian):

Este vorba de un atestat pentru informatica happy si nu sti daca pot lua acel folder? si daca pot nu ai vreun link de download landemanawinking

Apropo eu folosesc Adobe Dreamweaver CS5 happy

| AlexanderAdrian a răspuns (pentru vadeniuc93):

Eu am crezut ca e un site. Optimizarea in sine pentru diverse browsere e cea care creeaza fisiere sau foldere mai general spus resursele cu ajutorul carora situl sau html-ul se va vedea corect. Nu stiu cu ce se face o asemenea optimizare, nu ma pricep in detaliu la asa ceva.

Multumesc pentru lamurire big grin (nu ar fi chiar asa grav dar nu stiu in ce browser trebuie prezentat atestatu...o sa intreb profu cel mai bine big grin ) ai inca o funda si de la mine tongue

Mersi frumos happy dar totusi incearca upgrade-ul la IE, s-ar putea sa fii surprins. Si sa-mi spui si mie daca a mers.

Ok

Am updatat IE si imi arata cum trebuiewinking

Cu alte cuvinte mi-am meritat funda laughing)) ma bucur ca s-a rezolvat

Da ai meritato laughing

9 răspunsuri: