Daca te imita inseamna ca ii place personalitatea ta, ca esti un exemplu pentru ea.Fii mandra de acest lucruSi tot ce poti face este sa-i spui ca te deranjeaza, poate va inceta.
Pai, probabil ca vte admira, ca vrea sa fie ca tine, ca esti un exemplu [pentru ea, dar spune-i ca te enerveaza acest lucru
Spune-i ca te enerveaza altfel nu vei scapa niciodata de ea! De nu incepe sa imbraci ca o stripteoza sau foarte naspa poate nu o sa te mai imite
Ioi ce enervant, stiu cum e, dar priveste partea buna a lucrurilor inseamna ca te admira si ca vrea sa fie ca tine, esti un model pentru ea, te imita asa cum de obicei oamenii imita celebritatile.
Daca esti populara inseamna ca vrea si ea popularitatea asa mi se intampla si mie ma dau cu skateu si port tot felul de nebuni asa a inceput si unul de la mine din clasa tot ma copia atunci cand am vazut i-am spus sa nu ma mai copie eu fiind prieten cu el am vorbit de acest lucru si mi-a spus ca ii place ce stil am si i-am spus ca nu e nici o problema. Deci mai e posibil si ca te admira