| Razvan4414 a întrebat:

Am o curiozitate! Care este emisiunea voastra preferata si va rog sa o descrieti putin! fundita

Răspuns Câştigător
| Luiyza a răspuns:

Sincer am mai multe :"Romania te iubesc" e o emisiune extraordinara ne arta Romania in adevaratul sens al cuvantului. "Apropo tv " o emisiune in care se comenteza viata vedetelor, se spun unele lucruri care in alte emisiunui nu se spun cica strica reputatia."TE cunosc de undeva" o emisiune extraordinara adevaratele voci ale Romaniei se deghizeaza in anumiti cantareti, dar cel mai important lucru e ca in aceea emisiune se glumeste si nu exista o competitie, iar ei doar se distreaza iar cel care va catiga va dona banii.

| Razvan4414 explică (pentru Luiyza):

Pentru mine este cel mai frumos raspuns de pana acum!

| Luiyza a răspuns (pentru Razvan4414):

Multumesc pentru fundita happyhappy

5 răspunsuri:
| zoonik a răspuns:

Buna...eu am 2 emisiuni preferate:1.te cunosc de undeva in care este vorba despre niste vedete care trebuie sa se imbrace si sa cante ca alte vedete de ex:delia s.a costumat in adele ( a cantat ca ea si arata ca ea) o alta vedeta romana in beyonce ..alex in vanilia ice etc iar cea de a 2 :iubiri secrete pe prima tv si este vb de o familie maris care au multe neczuri ba sunt bogat ba saraci etc au dusmaini...

| WaKeUp19 a răspuns (pentru zoonik):

Parerea mea... iti pierzi timpul acortad TV-ului cu iubiri secrete happy pentru mine e o tortura sa ascunda fratemiu telecomanda cand e emisiunea aia happy

| crazybe a răspuns:

Din dragoste, cu Mircea Radu. nu a existat emisiune mai interesanta in Romania decat Din dragoste.

Întrebări similare