Spune-i sa te lase in pace, pentru numele american.Sa'si vada de trebuie ei si sta stea cu fetele ca ea, nu apela la violenta, daca chiar e tigank s'ar putea sa vn cu multi alti rromi sa te bata, daca nu merge faza sa ii spui sa te lase in pace ignoro pur si simplu
Buna! si eu am astfel de probleme cu colegele din clasa...intradevar,m-am batut cu una, care are fite in ea de da pe din afara, dar care nu este tiganca. nu apela la violenta, ca nu e bine mai ales ca e tiganca, si poate veni cu mai multi.las-o in pace si daca ea si "prietenele" ei se mai iau de tine si prietenii tai, pur si simplu intoarcele spatele!
Incearca sa discuti cu ea atunci cand cele doua fete nu sunt pe afara.Intreab-o ce are cu tine, de ce se comporta asa? Daca are ceva cu tine spune-i ca nu aree rost sa isi bat joc de tine ca nu functioneaza. Daca in continuare isi mai bate joc de tine ignoro si incearca sa nu mai ai nuki o legatura cu ea...
Ai grija ca unul din raspunsurile anterioare au date de fiica mea care era pa numele meu. Sfatul meu ca parinte este urmatorul, nu te incurca cu tiganii, iar daca ai probleme grave explica asta diritei sau dirigintelui tau. Ei te vor ajuta sigur.